Basın Turnuvasının Başlama Vuruşunu Başkan Akgül Yaptı

Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda heyecan başladı. Basın Futbol Turnuvası, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yaptığı açılış vuruşuyla Mamak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde start aldı.

Gündem 17.09.2013 13:20:07 0
Basın Turnuvasının Başlama Vuruşunu Başkan Akgül Yaptı

Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası’nda heyecan başladı. Basın Futbol Turnuvası, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün yaptığı açılış vuruşuyla Mamak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde start aldı. Gazeteciler arasındaki futbol yıldızlarının ortaya çıkacağı turnuvada takımlar arasında heyecanlı anlar yaşandı. Dostluk havasında yapılan ilk geceki maçlarda gazeteciler yeşil sahada hünerlerini sergiledi. Taraftarların yoğun tezahüratları arasında oynanan maçlarda centilmenlik ön plandaydı. Turnuvanın açılış gününde yapılan dört maç da kıran kırana mücadelelere sahne oldu. İlk gece yapılan maçlarda oyuncuları mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül turnuvayı, gazetecileri Ankara`nın yoğun gündeminden biraz olsun uzaklaştırmak ve gazetecilere rahat bir nefes aldırmak için düzenlediklerini söyledi. Belediye olarak sporun her türlüsüne destek vermeye çalıştıklarını dile getiren Akgül, turnuvaya katılan takımlara başarı temennisinde bulundu.

Habertürk farklı başladı
Gecenin ilk maçında Atv ile Kanal A karşı karşıya gelirken sahadan 3-2 lik skorla gülerek ayrılan taraf Atv oldu. İkinci maç da ise Habertürk Gazetesi ile Skytürk 360 karşılaştı. Türkiye’nin yoğun gündemine takılan Skytürk sahaya eksik çıktı ve 11-1 gibi farklı yenilgiden kurtulamadı. Gecenin üçüncü maçında ise adeta Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı oynandı. Hürriyet ile Bugün gazetesinin karşılaştığı müsabakada kıran kırana mücadele yaşandı. Kalecilerin devleştiği karşılaşmadan ise Hürriyet 4-1 lik üstünlükle ayrılarak 3 puanı kaptı. Günün son maçı ise Yeni Akit Gazetesi ile Show Tv arasında oynandı. Sahadan 7-1 lik net bir skorla ayrılan Yeni Akit turnuvada iddialıyız dedi.

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04