BAŞKAN AKGÜL`DEN ,MAMAKLI MUHTARLARLA SAHUR BULUŞMASI

Ramazan Ayı?nın her gününü Mamaklılarla birlikte mahalle iftarlarında birlikte oruç açarak geçiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sahur programında muhtarlarla bir araya geldi.

30.06.2016 09:49:01 0
BAŞKAN AKGÜL`DEN ,MAMAKLI MUHTARLARLA SAHUR BULUŞMASI

Ramazan Ayı’nın her gününü Mamaklılarla birlikte mahalle iftarlarında birlikte oruç açarak geçiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sahur programında muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla sahur yapan Akgül, mahallelerde yapımı devam eden hizmetler ve projelerle ilgili de muhtarların sorularını cevapladı. Mamak Muhtarlar Derneği’nde gerçekleşen sahur programına Akgül’ün yanı sıra Mamak Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı. 3 yıldır sahur programında muhtarlarla bir araya geldiklerini ve muhtarların fikirlerini önemsediklerini kaydeden Akgül, “Hepimizin ortak amacı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırmak” dedi. Mamak Kaymakamı Ali Mantı’da Mamak’ta kurumlar arasında son derece uyumlu bir çalışma olduğunu belirtti.

Akgül’e teşekkür

Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Tepecik Mahallesi Muhtarı Hulusi Güngören’de kendilerine verdiği destekten dolayı Akgül’e teşekkür ederek; “Başkanım her türlü sorunumuzda sizlerin desteğini yanımızda buluyoruz. Bizlere verdiğiniz destek ve sunduğunuz olanaklar için sizlere tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00