BAŞKAN AKGÜL`DEN MİMDER`E ``HAYIRLI OLSUN ``ZİYARETİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği?ni (MİM-DER) yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

10.01.2019 09:53:25 0
BAŞKAN AKGÜL`DEN MİMDER`E ``HAYIRLI OLSUN ``ZİYARETİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni (MİM-DER) yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

On yıllık belediye başkanlığı süresince Mamak’a hizmet etme noktasında tüm meslek odaları ve STK’larla iş birliği içinde Mamak’ta güzel eserlere imza attıklarını kaydeden Akgül, “Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi olan özel müteşebbislerimizin ve müteahhitlerimizin ilçemizin inşası konusunda rolü çok büyük. Zaman zaman bir araya gelerek, Mamak için, Mamaklı kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diyerek istişarelerde bulunduk. Hizmet bir siyasetçinin asli görevidir ama gönül almak bambaşka bir şeydir. Makamlar gelip geçicidir. Mamak bizim sevdamız.  Esas olan iz bırakmaktır, eser bırakmaktır, buna vesile olabildiysek ne mutlu bize. Mim-Der yönetimine yeni mekânlarının hayırlı olmasını diler, hayırlı hizmetlere vesile olmasını dilerim” dedi.

 

MİMDER'in İlk ziyaretçisi Başkan Akgül Oldu

 

10 yıllık süreçte Akgül’ün bütün çalışmalarını samimiyetle yürüttüğünü kaydederek bu süreçte müteahhitlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının kendilerini memnun ettiğini belirten MİM-DER Başkanı Hamza Can, “1994 yılında kurulan derneğimizin 3 bini aşkın üyesi bulunuyor. Sayın Başkanımızla bu süre zarfında inşaat sektörünün sorunları, yapılması gerekenler ve ileriye dönük yapılacak çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunduk. Yeni yerimizde ilk ziyaretçimiz olarak ağırlamaktan onur duyduk. Mamak’a kazandırdığı değerler ve inşaat sektöründe yaptığı çalışmalar için başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00