BAŞKAN AKGÜL GENÇLERLE BULUŞTU

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Başkan Gençlerle Buluşuyor? adlı etkinliğine katıldı.

Belediye Haberleri 22.05.2016 10:09:41 0
BAŞKAN AKGÜL GENÇLERLE BULUŞTU

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Başkan Gençlerle Buluşuyor” adlı etkinliğine katıldı. Kartaltepe Kentpark amfi tiyatroda gerçekleşen programda Mamaklı gençlerle buluşan Akgül, gençlerin isteklerini dinleyerek, sorularını yanıtladı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan da canlı olarak yayınlanan söyleşide Akgül, internet üzerinden gelen soruları da yanıtladı. Akgül’ü sosyal medya üzerinden canlı yayında bine yakın kişi izlerken, 200’ün üzerinde de soru geldi.

Gençlerimize kulak veriyoruz

Öğrencilik yıllarından, mesleki tecrübelerine, başkanlık görevi boyunca yaşadığı acı-tatlı tüm anılarını gençlerle paylaşan Akgül, “Gençler geleceğimizdir. Gençlere her zaman kulak veren bizlerin sizlere olan güveni tamdır. Her biri Mamak’ta bir ilk olma özelliği taşıyan tesislerimiz ve gençlere yönelik çalışmalarımızla gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olacağız” dedi.

İşin sırrı “Herkese eşit mesafe”

Gençlerden gelen soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Akgül’e her kesimden soru yağdı. Gençlik adına yapılan çalışmalardan, Mamak’ta hayata geçen yatırımlar ve projelere dair gençlere açıklamalarda bulunan Akgül’e, ikinci hizmet döneminde Mamak’ta oylarını nasıl artırdığı ve her kesimden oy alabilmesinin sırrı soruldu. Başarının sürekli ve disiplinli çalışmayla geldiğinin altını çizen Akgül, “Mamak’ta 7 yılda yaptığımız hizmetlerimiz ve bizlere duyulan güvenle vatandaşın karşısına çıkıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit mesafede durarak hizmet etmeye özen gösteriyoruz.Hizmet odaklı anlayışla, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek, Mamaklıların huzurundayız” dedi. Akgül programın sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00