BAŞKAN AKTAN`DAN AYDINCIK`A HİZMET ATAĞI

Aydıncık?ta hizmet atağına geçen Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, hayata geçirdiği 7 büyük projenin temel atma ve açılış törenleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan?ın katılım ile gerçekleştirdi.

29.08.2016 17:30:44 0
BAŞKAN AKTAN`DAN AYDINCIK`A HİZMET ATAĞI

Aydıncık’ta hizmet atağına geçen Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, hayata geçirdiği 7 büyük projenin temel atma ve açılış törenleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılım ile gerçekleştirdi.
 
 
Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan tarafından hayata geçirilen, Yeni Belediye Hizmet Binası, Aydıncık Şehir içi Yol Geçiş Projesi, Pazar Yeri Projesi ve Kapalı Düğün Salonu Projesinin temel atma törenleri ile tamamlanan Spor Kompleksi, Mağara Tesisi ve Hibe Araçların hizmete açılış törenleri gerçekleştirildi. Törene, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer Şahin Özturan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz eşlik etti. Aydıncık ve ilçe halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını ve bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Başkan Ferat Aktan, “Siyaset bir bayrak yarışıdr. Bizde bu yarışta halkımıza en iyi nizmeti verebilmek için sabah akşam demeden çalışıyoruz. Bugün ilçemiz için çok önemli olan projeleri hayata geçirmenin gururu içerisindeyiz. Sayın Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte bu gururu hep beraber yaşıyoruz. Ben törenimize katılan herkese teşekkür ediyor, projelerimizin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi.                         

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN/AYDINCIK


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90