BAŞKAN ALTINDAĞ PAZAR ESNAFI İLE BULUŞTU

Mardin`in Ömerli ilçesi Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ Ömerli ilçe merkezinde kurulan pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Resmi İlan 26.10.2019 19:08:18 0
BAŞKAN ALTINDAĞ PAZAR ESNAFI İLE BULUŞTU

 

Mardin'in Ömerli ilçesi Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ Ömerli ilçe merkezinde kurulan pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

İlçe merkezinde kurulan Pazar da belediye olarak esnafa her türlü kolaylığı ve imkanları sağladıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, “Pazar esnafımız için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Zaten genelde pazarı ziyaret ediyorum. Pazar esnafımızın yüzü güldüğü zaman bizde gülüyoruz. Amacımız daha sağlıklı koşullarda hem esnafımıza hizmet vermek, hem de vatandaşlarımızın güzel ortamda Pazar alışverişine yardımcı olmak. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Pazar esnafıyla tek tek tokalaşıp sohbet eden Başkan Altınağ , pazarda alın teri döken esnafımızı ziyaret ederek, bereketli ve güzel bir kazanç dileklerinde bulundu.  

 

Vatandaşlarla iç içe olmaya önem verdiğini ifade eden Ömerli İlçesinin AK Partili Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ , “Sürekli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gerek belediye de, gerekse belediye dışında vatandaşlarla hasbıhal ediyorum. Onların bizden isteklerini, beklentilerini dinliyorum. Vatandaş odaklı hizmet verdiğimiz için vatandaşlarımızın önerilerini önemsiyorum. Amacımız güzel ilçemizde vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermek, bunun için göreve talip olduk, hizmet verelim diye vatandaşlarımız bize görev verdi” dedi.

 

Başkan Hüsamettin Altındağ Ömerli Belediyesince yakın zamanda yapımına başlayacağı  kapalı modern semt pazarının  müjdesini de verdi.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00