BAŞKAN AŞKIN SÖZ VERDİ ELMADAĞ`DA 3 MAHALLEDE DAHA DOĞALGAZ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın?ın, Ankara Başkent Doğalgaz A.Ş. ile yapmış olduğu toplantılar sonucunda doğalgaz olmayan Yeşildere, Yenimahalle ve Üçevler mahallelerine doğalgaz çalışmaları başlatıldı.

Belediye Haberleri 13.06.2020 17:13:19 0
BAŞKAN  AŞKIN SÖZ VERDİ  ELMADAĞ`DA  3 MAHALLEDE DAHA DOĞALGAZ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI


 Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’ın, Ankara  Başkent Doğalgaz A.Ş. ile yapmış olduğu toplantılar sonucunda doğalgaz olmayan Yeşildere, Yenimahalle ve Üçevler mahallelerine doğalgaz çalışmaları başlatıldı. Başkan Aşkın, göreve geldiği zaman, halkına verdiği bir sözü daha yerine getirdi. 

 

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “İlçemizde ki doğalgaz yatırımlarının devamının sağlanması, yarım kalan hatların tamamlanması, doğalgaz olmayan mahallelerimize doğalgaz hizmeti getirmek için görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdik. Güzel İlçemin kıymetli insanları en güzel hizmetlere layık, biz onlara layık oldukları hizmeti sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

 

Başkan Aşkın: “Belediye Başkanı olarak halkımızı temsil ediyorsak elbetteki, hem insani, hem idari noktada yapıcı tavır ve davranışla, diyalogla hizmetin gelmesini sağlamalıyız. Belediyecilik ve şehircilik anlayışımızı, hiç kimseden bir talep gelmese dahi, doğru hizmetlerin, doğru yatırımların, doğru altyapıların ve makul şehirciliğin gereklerini yerine getirmeliyiz. Halkımız, insanlarımız en güzel hizmetlere layıktır, biz onlara layık oldukları hizmeti sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ

 


Adem Barış Aşkın; “Sizlere bu hizmetleri getirmemizde destek olan başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Mansur Yavaş başkanımız olmak üzere tüm partilerimizin Meclis üyelerine teşekkür ederim.”ifadesinde bulundu.


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22