BAŞKAN BEDİRHAN DİNLER`DEN DEDAŞ`A BÜYÜK TEPKİ

Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler yaptığı yazılı açıklamada DEDAŞ`ın verdiği sözleri tutmasını isteyerek, DEDAŞ yetkilileri ile toplantı yaptık sözler verildi . Lakin geçen bir haftalık sürede hiç bir değişiklik olmadığı gibi elekrikteki dal

Mardin 9.08.2017 16:48:30 0
BAŞKAN BEDİRHAN DİNLER`DEN DEDAŞ`A BÜYÜK TEPKİ

Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler yaptığı yazılı açıklamada  DEDAŞ'ın verdiği sözleri tutmasını isteyerek, DEDAŞ yetkilileri ile toplantı yaptık sözler verildi . Lakin geçen bir haftalık sürede hiç bir değişiklik olmadığı gibi elekrikteki dalgalanmalar ve kesinti dışındaki elektrik kesilmelerinde artış oldu. ''Dedi.

 

 

Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

''Geçen hafta sayın Orhan MİROĞLU diğer ilçe ziraat oda başkanları ile birlikte DEDAŞ yetkilileri ile toplantı yaptık sözler verildi . Lakin geçen bir haftalık sürede hiç bir değişiklik olmadığı gibi elekrikteki dalgalanmalar ve kesinti dışındaki elektrik kesilmelerinde artış oldu. Pamuk ve Mısır aşırı sıcaklarla beraber su sıkıntısı çekerken bu kesintilerle beraber resmen felakete gidiyoruz. DEDAŞ I'n bu vurdum duymazlığı lakayıt tutumları Kızıltepe çiftçisini isyan ettirdi. Başta Mardin milletvekillerimiz be tarım bakanımız olmak üzere bütün siyasileri ve yetkileri DEDAŞ için göreve davet ediyoruz.''Dedi.
 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82