BAŞKAN BODUR`DAN ``MEVLİD KANDİLİ`` MESAJI

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur ``Mevlid Kandili`` dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Gündem 7.11.2019 22:04:46 0
BAŞKAN BODUR`DAN ``MEVLİD KANDİLİ`` MESAJI

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur ''Mevlid Kandili''  dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

 

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur yayınladığı mesajında, tüm İslam alemi tarafından kutlanmakta olan Mevlid Kandili’nin insanlığa barış ve huzur getirmesini dilediğini ifade etti.

 

Her sene Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya gelişi Mevlid Kandili olarak idrak edilmekte.Bu sene 8 Kasım 2019 Cuma gününe rastlayan Mevlid Kandili ile alakalı olarak Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur bir mesaj paylaştı.İnsanlığın Rehberi“O, Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği son peygamber ve bütün insanlığın rehberidir” diyen Başkan Bodur  “Rabbimiz onu bizlere, ‘şahit, müjdeleyici, uyarıcı’ ve ‘dosdoğru yol üzere gönderilmiş bir elçi’ olarak tanıtmaktadır. Bilinmelidir ki, Hz. Peygamber’in sünneti, Kur’an’ın hayata dönüşmüş şeklidir. Kur’an’dan sonra İslam’ın ikinci temel kaynağıdır. O’nu anmak, aynı zamanda, savaşlar, yoksulluk ve ümitsizlik gibi devasa sorunların kuşattığı yeryüzünü yeniden adalet, merhamet ve muhabbetle tanıştırmanın yolunu ve yöntemini anlamaktır.

 

Biz Müslümanlar gönüllerdeki peygamber aşkını, hayata Peygamber ahlakı, kulluk sorumluluğu ve ümmet bilinci olarak taşımalıdır. Bu vesile ile başta Mardin halkı olmak üzere   tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum. Mevlit Kandili’nin barış, bereket ve selamete vesile olmasını Yüce Rabibimizden niyaz ediyorum” dedi.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30