Başkan Büyükakın, AK Parti İzmit ilçe teşkilatını ziyaret etti

Belediye Haberleri 3.07.2019 15:47:21 0
Başkan Büyükakın, AK Parti İzmit ilçe teşkilatını ziyaret etti
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve yönetimine konuk oldu. Her hafta gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına konuk olan Başkan Büyükakın, İzmit teşkilatının sahada aktif olmasından ve büyük bir heyecanla görevlerini yerine getirmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kocaeli?deki her vatandaşa hizmet etmekle mükellef olduklarını vurgulayan Başkan Büyükakın, ?İnsanımıza hizmet etmekte asla yorulmayacağız. Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti teşkilatlarının görevi vatandaşımızın memnun olduğu hizmetleri üretmektir? dedi. ?ÖNÜMÜZDE HİÇBİR ENGEL DURAMAZ?
AK Parti davasının halka hizmet etmek olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın bize duyduğu güvenin farkındayız diyerek, ?Her daim sahada olacağız. Teşkilatlarımızın tüm üyelerinin mahallelerimizde görevlerini yerine getirmek için azimle çalıştığını görüyoruz. Sahadan aldığımız ve vatandaşımızın bizden talep ettiği her öneriyi hızlıca değerlendireceğiz. Halkımızla buluşmalarımızı her fırsatta yapacak, vatandaşımızın bizleri her yerde yanında olduğumuzu görmesini sağlayacağız. Bizler birlik ve fedakârlık ruhunu taşıdığımız sürece önümüzde hiçbir engel duramaz. Bu birlik ve fedakârlık ruhuyla çalıştığımız sürece vatandaşımız bizim yanımızda duracaktır? şeklinde konuştu. ?YAHYA KAPTAN GİBİ FEDAKÂRCA İNSANIMIZI KORUYACAĞIZ?
?Vatandaşımızın sorunlarına çözümler üretirken İpsiz Recep?in doğruluğu, dürüstlüğü ve mertliğiyle çalışacağız? diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ?Teşkilatlar olarak bir muhtaç zorda kaldığında onu bulacak, son lokmamızı fedakâr Fatma Çavuş gibi bölüşeceğiz. Öksüze, evsize, kimsesize yuva olurken bir emanet canım diyen Yahya Kaptan gibi fedakârca insanımızı koruyacak ve yanında olacağız? ifadelerini kullandı. Başkan Büyükakın daha sonra İzmit İlçe teşkilatlarından gelen sorulara cevap verirken, önerileri de dikkatlice dinledi.

29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00