BAŞKAN DÜNDAR`DAN 15 TEMMUZ DARBESİNE SERT KINAMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ?Milletimiz 15 Temmuz gecesi ihanet içerisinde Türkiye?ye darbe yapmaya kalkışan hain odakları ve çeteleri tarih boyunca asla unutmayacaktır, unutturmayacaktır?.

Mardin 11.07.2017 22:55:38 0
BAŞKAN DÜNDAR`DAN 15 TEMMUZ DARBESİNE SERT KINAMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Milletimiz 15 Temmuz gecesi ihanet içerisinde Türkiye’ye darbe yapmaya kalkışan hain odakları ve çeteleri tarih boyunca asla unutmayacaktır, unutturmayacaktır”.

 

15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana tam bir yıl geçtiğini ve hala insanların hafızalarında ki tazeliğini koruduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “İçerde ve dışarda konuşlanan hain odaklar dört bir koldan ülkemizi yıkmak, yok etmek ve batının kölesi haline getirmek için ellerinden gelen her türlü oyunu sergilediler ve sergilemeye devam ediyorlar. Ülkemiz, AK Partiyle güçlü, dinamikve zengin bir yapıya sahip iken bunları yapmaları çok manidardır. 16 yıldır AK Parti, dünyaya karşı ezik bir ülkeyi şahlandırdığı ve artık tüm Avrupa ülkelerine meydan okuyabilecek bir tarza kavuşturduğu için, ülkemizi çekememeleri onları böylesine vahşi eylemlere sürüklüyor. Türkiye her açıdan kendini farklılaştıran bir ülke oldu. Yenilikler, kalkınmalar, dünya çapında yapmış olduğu yatırımlar, müslüman ülkeleri ile arasındaki olumlu ilişkiler, güç birlikleri, her türlü terörle yaptığı başarılı mücadeleler ve en önemlisi kendi insanıyla barışık bir potansiyel haline geldiği için darbe girişimine kalkışmalarında ki bazı sebepler olarak görebiliriz”.

 

NÖBETLERİ 27 GÜN BOYUNCA SÜRDÜRDÜK

 

İl Başkanı Dündar, “Hain darbe girişiminin başladığı anlardan itibaren tüm teşkilatlarımızı uyararak parti önüne gelmelerini ve derhal sokağa çıkmalarını söyledik. Ve böylece halkımızla beraber hain güruhlara karşı mücadelemizi anında başlatmış olduk. Halkımız büyük bir dik duruş örneği sergileyerek sabaha kadar sürecek olan bir nöbetin kapısını aralamış oldular. Zaten ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrılarıyla bu nöbetlerimizi 27 gün boyunca sürdürdük. O gece vatandaşlarımız ülkemizin çeşitli yerlerinde hain darbeciler tarafından şehit edildiler, yaralandılar. Onların o asil kanları bu toprakları kurtarmaya yetti. Geçmişte nasıl ki Kurtuluş Savaşında, Çanakkalle Zaferinde halkımızın tertemiz kanı galip gelmişse, 15 Temmuz gecesi de aynı yiğitlerin zaferi oldu. Onlara minnet borçluyuz. Allah ruhlarını şad etsin, mekânları cennet olsun. Gazilerimize de bir kez daha Allah’tan acil şifalar diliyorum”.

 

BİZLER YİNE HAZIRIZ

 

Dündar, “AK Parti olarak bizler yine hazırız. Ülkemize fitne, fesat, desise, katliam sokacak herkese karşı koymaya, onları bozguna uğratmaya hazırız. Ülkemizin ve milletimizin selameti her şeyin üstündedir. İnşallah çeşitli programlar çerçevesinde 15 Temmuz’un yıldönümünü idrak edeceğiz. Şehitlerimizin kabirlerine Fatihalarımızı gönderdikten sonra şehit yakınlarını ziyaret edeceğiz. Çeşitli konferans, gösteri ve yürüyüşlerimizle tekrar aynı geceyi yâd edeceğiz. İnşallah güzel bir finalle 15 Temmuz gecesini anma etkinliklerini sonlandıracağız. Tüm halkımızı etkinliklere davet ediyorum. 15 Temmuz gecesinin ileriki nesillere taşınması, onlarında dost ve düşmanını birbirinden ayırt edebilmesi için elimizden geleni yapmamız gerekir”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00