BAŞKAN DÜNDAR`DAN BAŞARILI KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI HEDİYE

Yaz kuran kursları arasında düzenlenen bilgi yarışması ve futbol turnuvasında birinci olan öğrencilerin ödülleri AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar tarafından verildi. İl Başkanı Mehmet Ali Dündar?ın kapıda karşıladığı başarılı öğrencilerin sev

Mardin 7.09.2016 11:05:10 0
BAŞKAN DÜNDAR`DAN   BAŞARILI KURAN KURSU  ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI HEDİYE

Yaz kuran kursları arasında düzenlenen bilgi yarışması ve futbol turnuvasında birinci  olan öğrencilerin ödülleri AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar tarafından verildi. İl Başkanı Mehmet Ali Dündar’ın kapıda karşıladığı başarılı öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi

 

Yaz kuran kursları arasında düzenlen bilgi yarışması ve futbol turnuvasında birinci olan öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı birer bisiklet hediye ettiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Başarılı öğrencilerimize sporun güzelliklerini iyice pekiştirmek adına birer bisiklet hediye etmek istedik. AK Parti Mardin Teşkilatı olarak her zaman çocukların,gençlerin yanındayız. Geleceklerinin inşasına yönelik her katkıyı sunmaya hazırız. Zaten bu bisikletlerde umutlarını artırmak, başarılarına katkı sunmak adına vermiş olduğumuz hediyelerdir”.

 

Dündar, “Kuran kurslarında emeği geçen başta il müftüsü olmak üzere bütün ilgililere teşekkür ediyoruz. Ayrıca çocuklarımızın kuran kursları sonrasında birinciliğe doğru ilerlemelerinde büyük emek sarfeden Bilal Aydın hocama ve diğer yetkililere de çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu kardeşlerimiz önümüzdeki günlerde açılacak olan eğitim öğretim yılında derslerinde daha başarılı sonuçlara ulaşacaklardır. Hepsini tekrar kutluyor, tebrik ediyorum”.

 

Birinci gelen öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Aşağı Hatunlu Köyü İmamı Bilal Aydın, “Öğrencilerimiz yaz tatili boyunca kurslarımıza devam ederek ve çalışarak birinci oldular. AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve teşkilatın öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilere vermiş oldukları hediyeler inşallah geleceklerine yön verir”.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER;MEMET GÖKBALIK

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69