BAŞKAN DÜNDAR`DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI MEHMET ALİ DÜNDAR KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

29.08.2017 20:14:51 0
BAŞKAN DÜNDAR`DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI MEHMET ALİ DÜNDAR KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Kurban Bayramı dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajında, “Bayramların manevi ve kardeşlik duygularının en üst seviyede olduğu zamanların başında geldiğini belirtti”.

 

İl Başkanı Dündar mesajının devamında, “Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturan Allah’a hamd olsun. Küskünlerin ve dargınların merhamet duygularıyla birbirlerine yaklaştığı bu günleri en iyi şekilde değerlendirmek her Müslümanınkulluk borcudur. Sevgi ve barış duygularının her anlamda kalplere yerleştiği, komşu, akraba ve dostların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği gün olan bayramlar hassas duygularla idrak edilmelidir”. 

 

Dündar, “Allah kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getirmeye çalışan tüm kardeşlerimizin ibadetlerini kabul buyursun. Hacılarımız inşallah ibadetlerini ifa ettikten sonra sağ salim memlekete döner ve sevenlerine kavuşurlar. Geçen Kurban Bayramı’ndan bu yana ebediyete göç eden tüm vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Müslümanlar açısından çok önemli bir yere sahip olan Kurban Bayramı dünya barışı açısından da çok önemlidir. Sürekli batılı devletler tarafından taciz edilen Müslüman ülkelerin bir an önce kendilerine gelip barış ortamına kavuşmaları en büyük temennimizdir. Ayrıca islam âleminin tek vücut halinde birbirlerini sevmeleri, ensar hassasiyetiyle kardeşlerine el uzatması, ihtiyacını karşılaması bu bayramda yapılabilecek en güzel faaliyetlerdir”.

 

Dündar, “Kurban Bayramı’ndan sonra inşallah ilçe kongrelerimizin startını vereceğiz. Kongrelerimizi hızlı ve birlik içerisinde tamamlayıp

2019 seçimlerine doğru hazırlıklarımıza başlayacağız. Kongre sürecimizin ülkemiz ve milletimiz açısından hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Dündar, “ Ülkemiz büyük hedeflerin ve aydınlık 
bir geleceğin peşindedir. İlk hedefimiz demokrasimizin standardını yükseltmenin 
yanında, tüm alanlarda değişen şartların ortaya çıkardığı sorunlara kalıcı 
çözümler bulmaktır. Türkiye, bu ülkede yaşayanların sahip olduğu en değerli 
varlıktır. Bu ülkede farklılığımızı zenginlik olarak görüp, barış, hoşgörü ve 
kardeşlik içerisinde yaşamalıyız. 



Bu duygu ve düşüncelerle terör ve 15 Temmuz 
darbe girişiminde ebediyete göç eden tüm şehitlerimizin ruhlarını rahmetle yâd 
ederken, bölgemizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı‘nı en içten 
dileklerimle kutluyorum”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00