BAŞKAN ENEZ`DEN DR.NİHAT ÖZKAN`A PLAKET

Mardin/Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür derneği Başkanı Fahrettin Enez ile Başkan Yardımcısı Edip Öner Ak Parti Mardin Milletvekili A.Adayı Dr.Nihat Özkan`ı makamında ziyaret ederek Özkan`a plaket sundu. Ankara Kızıltepeliler Derneği Başkan

26.03.2015 01:39:56 0
BAŞKAN ENEZ`DEN DR.NİHAT ÖZKAN`A PLAKET

Mardin/Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür derneği Başkanı Fahrettin Enez ile  Başkan Yardımcısı Edip Öner Ak Parti Mardin Milletvekili A.Adayı Dr.Nihat Özkan'ı makamında ziyaret ederek Özkan'a plaket sundu. Ankara Kızıltepeliler Derneği Başkanı Fahrettin Enez  derneğe sağladığı destek ve katkılarından  dolayı Dr.Nihat Özkan'a teşekkür etti.

Ak Parti Mardin Milletvekili A.Adayı Dr.Nihat Özkan Ankara Kızıltepeliler derneği yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  dile  getirerek, kendisine sunulan Plaket'ten dolayı  teşekkür etti.

Dr.Özkan yaptığı Konuşmada şunları söyledi:

‘’Sayın Başkanım sizleri  kalbi duygularımla selamlıyorum. Mardin’in en büyük ilçesi olan Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür derneğinden almış olduğum plaket benim için çok anlamlı, gurur verici bir duygudur. Bu sizden aldığım 2.plaketim.Mardin Ak Parti A.Adayı olmam vesilesiyle İnşaallah bu plaket bana uğur getirir. Huzurlarınızda tekrar söylüyorum siyaset ehil ellerde olursa umut verir.

Dünya lideri Reisicumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve Başbakan'ımız Ahmet Davutoğlu Hocamızın rehberliğinde ülkemizin şaha kalkıp dünyada yıldız bir ülke haline geleceğine yürekten inanıyorum.

Bürokrat tecrübemi Aziz Milletimizin ve memleketim Mardin’in hizmetine sunabilmek amacıyla Ak Partiden Mardin Milletvekili Aday Adayı oldum.

Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı var, yeni sivillerin yapacağı anayasa, çözüm süreci beni heyecanlandırıyor. Kürt sorunu benim için tarihi bir öneme sahip bir süreç. Bu sürece mecliste olarak destek vermek istiyorum. Onun içinde siyasete girdim. Türkiye’ye kardeşlik getirecek bir tercihimi ben memleket meselesi olan çözüm süreci, yeni sivil anayasa ve Başkanlık sisteminden yana koydum.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun diyerek Kızıltepe Derneği Başkanına bir kez daha teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:İSMAİL DİNÇEL


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04