BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ`DEN ``15 TEMMUZ`` MESAJI

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

12.07.2019 16:27:34 0
BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ`DEN ``15 TEMMUZ`` MESAJI


Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla  yazılı  mesaj yayımladı.

 

Başkan Enez mesajında şu ifadelere yer verdi :

 

''15 Temmuz Gecesi Ülkemizi,Milletimizi,Demokrasimizi,Cumhuriyetimizi Aydınlk geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçerek, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulundular.

 

Ancak milletimiz sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak darbe girişimini başarısızlığa uğratmıştır. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz 15 Temmuz gecesi dirayetiyle kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç Şüphesiz ki Şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir.

 

Artık her yıl 15 Temmuz Demokrasi zaferi ve şehitleri anma gününde yad ederek, hatırlarını gelecek nesillere aktaracağız.


Silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir. Hiç kimse bundan sonra bu ülkede darbe yapmaya cesaret bile edemeyecektir. Çünkü Ülkemiz milletimiz devletimiz ve kahraman silahlı kuvvetlerimiz tek vücut olarak ülkesine devletine sahip çıkacaktır.Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği  Yönetim kurulu Olarak Demokrası nöbetlerinde hep birlikte günlerce yer alarak Demokrasiye sahip çıktık.

 

Milletimizin kararlı duruşu, ordumuz devlet büyüklerimiz birlik ve onurlu mücadelesi ilelebet devam edecektir.

 

15  Temmuz Günü sokaklara çıkarak ,Darbe girişiminde bulunan bedbahlarının önünü kesen Milletimize ve gazilerimize şükranlarımı sunar, geçmişimizden beri bu topraklara üzerinde kanını dökmüş şehitlerimize ve 15 temmuz gecesi gözünü kırpmadan gövdesini siper eden kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum.

 

Allah yar ve yardımcımız olsun. Birliğimiz dirliğimiz bozulmasın''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA.

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78