BAŞKAN GÖKÇEK HÜRRİYET YAZARI AHMET HAKAN İLE GİRDİĞİ İDDİAYI KAYBETTİ

Ankara BB Başknı Melih Gökçek,Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile referandum sonuçlarına ilişkin girdiği iddianın sorulması üzerine ?Ahmet Hakan ile iddiaya girdik. O yüzde 54?ün altında ?evet? çıkacağını söyledi. Yani evetçi o da, bizim gibi, dolayısıyla Ev

17.04.2017 10:18:27 0
BAŞKAN GÖKÇEK  HÜRRİYET YAZARI AHMET HAKAN İLE GİRDİĞİ İDDİAYI KAYBETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, referandum için oyunu eşi  Nevin Gökçek ile birlikte saat 15.30’da Çankaya’da bulunan Halide Edip Adıvar Ortaokulu’na oy kullandı.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, referandum için oyunu Halide Edip Adıvar Ortaokulu’nda kullandı.
Başkan Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile birlikte saat 15.30’da Çankaya’da bulunan Halide Edip Adıvar Ortaokulu’na geldi. 1225 No’lu sandıkta, eşi Nevin Gökçek ile birlikte oy kullanan Başkan Gökçek, hayırlı olması dileğinde bulunurken, “Hayırlı uğurlu olsun ‘evet’lerimiz” dedi. 


Okulda oy kullanmak için bekleyen vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Gökçek, bazı vatandaşların taleplerini de kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Oyunu kullandıktan sonra dışarıda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başkan Gökçek, şunları söyledi:
“Oylarımızı kullandık, hatta oyumu atarken dikkat ederseniz bir slogan ile kullandım. Hayırlı olsun ‘evet’ oylarımız dedim. Evet, oylarımız hayırlı olsun ülkemize milletimize. İnanıyorum ki Ankara’dan yüzde 58, Türkiye Genelinden yüzde 60’ı yakalayacağız. Bu inançtayım. Türkiye’nin istikbali ve istiklali mükemmel olacak. Bunu bir dönüm noktası olarak görüyorum.

 

Bu dönüm noktasının inşallah, Türkiye’ye çok güzel hizmetler getireceğine inanıyorum. Ülkemize vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun evet’lerimiz.”

Ankara BB Başknı Melih Gökçek,Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile referandum sonuçlarına ilişkin girdiği iddianın sorulması üzerine  “Ahmet Hakan ile iddiaya girdik. O yüzde 54’ün altında ‘evet’ çıkacağını söyledi. Yani evetçi o da, bizim gibi, dolayısıyla Evet’i kabullenmiş. Dedi ki; yüzde 54’ten fazla çıkmaz. Çıkarsa ‘ben kazanırım’ dedim. Bir elbisesine iddiaya girmiştik. İki elbisesini kazanmıştım, şimdi inşallah üçüncüsünü alacağım” açıklamasında bulundu.

 

Yaıplan seçimler sonucunda  EVET'in 51,4 çıkması nedeniyle Başkan Gökçek'in,Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan ile Girdiği Takım Elbise İddiasını kaybettiği ortaya çıktı.


Nevin Gökçek de, oy kabininden eşi Başkan Melih Gökçek’ten daha önce çıkmasına ilişkin soru üzerine, “Bilemiyorum. Ben, Evet’i bastım. Hanımlar biraz daha becerikli bu konuda” diye konuştu.


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,43% 0,09
  • EURO

    34,69% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2480,42% 0,76
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00