Başkan Gümrükçüoğlu;??Yaptıklarımızı Halka Anlatıyoruz??

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her hafta Salı günleri eski Belediye Binası?nda tam gün halk günü uygulaması yapmasının yanında esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

Belediye Haberleri 3.02.2018 12:58:16 0
Başkan Gümrükçüoğlu;??Yaptıklarımızı Halka Anlatıyoruz??

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her hafta Salı günleri eski Belediye Binası’nda tam gün halk günü uygulaması yapmasının yanında esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

 

Halkın karşısına ellerli dolu olarak gitmenin huzurunu yaşadıklarını dile getiren Gümrükçüoğlu, “Yaptıklarımızı halkımıza anlatıyoruz, halkımızın taleplerini alıyoruz. Birlikte Trabzon’a hizmet ediyoruz” dedi. Kemaraltı esnafını ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine Gümrükçüoğlu, “Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde Kanuni Bulvarını sahile bağlayacak önemli bir ulaşım aksımız yer alacak. Bu yol ile birlikte, kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlandığımız Pazarkapı Kavşağı ve Yavuz Selim Bulvarı arasındaki kısmının rekreasyon uygulama ihalesi TOKİ tarafından 27 Şubat’ta gerçekleştirilecektir. Karayolları tarafından yapılan ihale neticesinde Pazarkapı Kavşağı ile birlikte Devlet Karayolu da yeniden düzenlenmektedir. Bu dev çalışmalarımız tamamlandığında bölge, Karadeniz’in en gözde yaşam alanlarından biri haline gelecektir” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52