BAŞKAN GÜNEŞ;`KORONAVİRÜS, ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN GÜÇLÜ DEĞİLDİR.`

Bağımsız Diyanet Sen Mardinİl Başkanı Sadullah Güneş Artuklu Haber`e yaptığı yazılı açıklamada; ``Vatandaşları Sağlık Bakanlığı ve Hükumet tarafından alınan Karantina kurallarına harfiyen uymaya davet ederek,Korona Virüs alacağımız tedbirlerden Güçlü de

Mardin 23.03.2020 14:37:56 0
BAŞKAN GÜNEŞ;`KORONAVİRÜS, ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN GÜÇLÜ DEĞİLDİR.`

Bağımsız Diyanet Sen Mardinİl Başkanı Sadullah Güneş Artuklu Haber'e yaptığı yazılı açıklamada; ''Vatandaşları Sağlık Bakanlığı ve Hükumet tarafından  alınan Karantina kurallarına  harfiyen uymaya davet ederek,Korona Virüs alacağımız tedbirlerden Güçlü değildir ''dedi

 

BAŞKAN SADULLAH GÜNEŞ  AÇIKLAMASINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ;

 

''Koronavirüs,yüksek bulaşıcılığı, aşısının veya özel ilacının henüz bulunmamış olması dikkate alınarak Türkiye için de önemli bir tehdit kaynağıdır.

 

Türkiye’nin bu virüs salgınını en az kayıpla atlatabilmesi için her vatandaşa büyük görevler düşmektedir. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere Devlet ve akademik çevreler salgının önlenebilmesine yoğunlaşmıştır. Sağlık çalışanlarımız ise hayatlarını tehlikeye atarak üstün gayretle ve büyük bir özveriyle çaba göstermektedir. Öte yandan merak duygusu ile insanımız asılsız haberlere ilgi duymakta, bunu fırsat bilen art niyetli kimi çevreler dezenformasyon (yanlış bilgilendirme) için sosyal medyayı yaygın şekilde kullanmaktadır. Kaynağı bilinmeyen haberlere itibar edilmemeli, duygusal yaklaşımla paylaşımları yapılmamalıdır. Bu itibarlavatandaşlarımız salgın ile mücadele eden birimlerin uyarılarına dikkat etmeli ve uyarıların gereğini yerine getirmelidir.

 

Çok gerekmedikçe dışarı çıkmamalıyız. “Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir!” Bizde bağımsız diyaset-sen olarak,coronavirus ile mücadelede gerek yurtiçinde ve gerekse yurtdışında devletimizin vereceği her göreve hazır oldugumuzu belirtmek isteriz.''dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00