BAŞKAN GÜNEŞ,BAĞIMSIZ DİYANET SEN GENEL KURULUNA KATILDI

Bağımsız Diyanet Sen 5. Olağan Genel Kurulu Esenboğa Hava alanı Yolu 27. Km Akyurt/Ankara adresinde bulunan Büyük Anadolu Oteli toplantı salonunda yapıldı.Tek liste halinde girilen seçime Genel başkanlığa tekrar Faruk ÇETİN seçildi.

12.05.2018 10:12:15 0
BAŞKAN GÜNEŞ,BAĞIMSIZ DİYANET SEN GENEL KURULUNA KATILDI

Bağımsız Diyanet Sen 5. Olağan Genel Kurulu  Esenboğa Hava alanı Yolu 27. Km Akyurt/Ankara adresinde bulunan Büyük Anadolu Oteli toplantı salonunda yapıldı.Tek liste halinde girilen seçime Genel başkanlığa tekrar Faruk ÇETİN seçildi.

Bağımsız Diyanet Sen  Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş,katıldığı Bağımsız Diyanet Sen  Genel Kurulu ile iilgili yaptığı açuıklamada, Güneş:Kurulduğu günden itibaren Kamu çalışanlarının, siyasi partilerin vesayetini ve boyunduruğa karşı çıkan, piyon ve payanda olmayan, gücünü çalışanlardan alan,Sendikal hakları; örgütlenme, toplu pazarlık, grev, siyaset ve yönetime katılma haklarının bir bütünü olarak gören,Çalışanlarını aile sorumluluklarını yerine getirebilecekleri bir gelire sahip olmalarını sendikal örgütlenmenin asgari şartı sayan,Emeği ve alın terini en yüce değer kabul eden, üyelerini arkasında değil yanında gören ve onlarla birlikte yürüyen,Çalışanlarını aile sorumluluklarını yerine getirebilecekleri bir gelire sahip olmalarını sendikal örgütlerinin asgari şartı sayan,Üyelerinin haklarını hükümetlere peşkeş çeken sarı sendikacılık anlayışı ve üyelerini ideolojik amaçlarla sokağa dökerek kamu düzenini zaafa uğramayı amaçlayan ideolojik sendikacılık anlayışını tarihe gömen , Torpil yapmak için çaba gösteren değil, torpilin engellenmesi ve adil bir sistemin oluşturulması için çalışan,Yüce İslam Dinini, siyasi ve ideolojik çekişmelere malzeme yapmayan,Hak verilmez alınır gerçeğini dile getirmek için, idare ile personel arasında köprü olan ve istişare yapan, dik duran ama diklenmeyen, Ülkemizin, Milletimizin ve Memleketimizin birliği ve beraberliği için herkesten bir fazla çalışan bir sendikanın üyesi olduğum için çok mutluyum.

Genel başkanlığa tekrar seçilen Sn Faruk Çetin ve yönetim kurulunu tebrik eder hayırlı ve başarılı işlere imza atmalarını temenni ediyorum..

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04