BAŞKAN GÜNEY?DEN YARIŞMA BİRİNCİLERİNE UMRE ÖDÜLÜ

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Adem Özbekler Kültür Merkezi`nde düzenlenen 6. Uluslararası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları`nın Bölge birincileri Umre ile ödüllendirildi

30.12.2015 19:09:01 0
BAŞKAN GÜNEY?DEN YARIŞMA BİRİNCİLERİNE  UMRE ÖDÜLÜ

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Adem Özbekler Kültür Merkezi'nde düzenlenen 6. Uluslararası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları'nın Ankara Bölge Finali'nde birinci olan Ankara Yenimahalle Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ankara Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kızılcahamam  Belediye Başkanı Muhittin Güney tarafından umre ile ödüllendirildi.

Yarışmada Arapça bilgi yarışması dalında dereceye giren Ankara Yenimahalle Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Sümeyye Osma, Merve Doğan, Rümeysa Akçay ve Gamze Akgül , Arapça metin canlandırma dalında birinci olan Ankara Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Firdevs Demir ve Arapça şiir okuma dalında birinci olan Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Furkan Ramazan'a umre çekleri Belediye Başkanımız Muhittin Güney tarafından takdim edildi.

Öğrencilerin umre çeklerini takdim eden Kızılcahamam Belediye  başkanı  Muhittin Güney, ilçede gerçekleşen bu güzel organizasyonda başarılı olan öğrencileri , ailelerini, öğretmenlerini ve idarecilerini tebrik ediyorum dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04