BAŞKAN M.EMİN IRMAK:??MARDİN BİR KÜRT ŞEHRİ DEĞİLDİR??

Artuklu Haber`e özel açıklamalarda bulunan Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Emin Irmak,Artuklu Haber`den İsmail Dinçel`e yaptığı açıklamada: ?Mardin Artuklu Bir Kürt Şehri değildir??Dedi.

Mardin 24.05.2016 10:10:00 0
               BAŞKAN M.EMİN IRMAK:??MARDİN BİR KÜRT ŞEHRİ DEĞİLDİR??

Artuklu Haber'e özel açıklamalarda bulunan Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Emin Irmak,Artuklu Haber'den İsmail Dinçel'e yaptığı açıklamada: ’Mardin Artuklu Bir Kürt Şehri değildir’’Dedi.

Başkan Irmak Artuklu Haber’e yaptığı özel açıklamada ezber bozdu.

İşte Artuklu Belediyesi eş başkanı Mehmet Emin Irmak’ın şok eden Açıklamaları:

‘’Halkımıza hizmet yapacağız.Ağalık yapma niyetimiz yok.Bu anlamda Kamu yararını gözetiyoruz.Kamu zazarının oluştuğu her alanda biz mücadele ederiz.Mesala Ben 4 tane ihale iptal ettim. Parke Taşı Döşemesi işine ait.İptek etmek zorundaydım. Çünkü halkın parasını Müteahhitlerin cebine koyamazdım. Biz bu sözü vermiştik.4 Tane ihaleyi iptal ettik ve tekrar ihaleleri yeniledik. Yenilenen ihalelilerden halkımızın 2-3 Trilyon parası belediyenin kasasında kalmış oldu.Yani 100 bin M2 yerine 150 bin M2 parke döşenmiş oldu.

Bize çok insan kızacaktır.Menfeatlerine dokunduğumuz insanlar bize kızacaktır.

 

MARDİN ARTUKLU BİR KÜRT ŞEHRİ DEĞİLDİR

Artuklu Belediyesi eş Başkanı Irmak Açıklamalarına şöyle devam etti: ’Mardin Artuklu bana göre Enternasyonaldir.

Biz kendimiz zaten tek düşünceye karşıyız. Biz bütün Artuklunun HDP’li olmasına karşıyız. Tek düşünce olmaz. Burası bir Kürt şehri değildir. Mardin Artuklu bir Arap şehridir. ’Dedi

 

MARDİN’E YENİ VE MODERN BİR ŞEHİR MEYDANI  KAZANDIRACAĞIZ

Başkan Irmak Mardin Cumhuriyet Meydanını yeniden düzenleyeceklerini belirterek,,İstanbul Taksim Meydanına mantığında yeni bir şehir Meydanı yapacaklarını açıkladı.

Başkan Irmak şunları söyledi: ’Büyük bir Cumhuriyet Meydanı Projemiz var. Mardin’e büyük bir Cumhuriyet meydanı kazandıracağız. Cumhuriyet Meydanını yıkıp Tamamen Modern bir şehir meydanı yaratacağız. Atatürk heykelini buradan kaldıracağız. Meydanı yeniledikten sonra buraya yakışır Bir Atatürk büstü yaptırıp. En uygun yere daha muhteşem duracak bir şekilde dizayn edeceğiz.

Cumhuriyet meydanını tamamen temizleyeceğiz. Burası şehir merkezidir. Buraya yakışan yeni bir Atatürk büstü yaptırıp yeniden koyacağız.

Daha kullanışlı, daha gösterişli bir alan haline getireceğiz. Taksim mantığında burada 1000-1500 araçlık bir otopark inşa ediliyor zaten.Bütün bu cadde yeniden dizayn edilecek.Cadde ile Meydan aynı seviyede tutulacak. Cumhuriyet Meydanı Mardin’e yakışır bir hale getirilecek.

Eski Belediye Pasajını tamamen yıkacağız. Eski Melek Sinemasını da yeniden işler hale getirip, Engelli vatandaşlarımızın ve Mardinli Bayanlara yeniden ve ücretsiz olarak hizmet vermesini sağlayacağız’’Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

RÖPORTAJ:İSMAİL DİNÇEL

KAMERA:BEDİRHAN DİNÇEL

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00