BAŞKAN NİHAT ERİ;``24 HAZİRAN?DA MİLLETİMİZ ÜLKEMİZİN ŞAHLANIŞINA ZEMİN HAZIRLAYACAK``

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri 24 Haziran?da gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri çalışmaları kapsamında İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

5.06.2018 12:11:37 0
BAŞKAN NİHAT ERİ;``24 HAZİRAN?DA MİLLETİMİZ ÜLKEMİZİN   ŞAHLANIŞINA ZEMİN HAZIRLAYACAK``

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri çalışmaları kapsamında İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Veysi Şahin, 22.Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ve çok sayıda partililerden oluşan heyetle, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri çalışmaları kapsamında Midyat İlçesi ve mahallelerinde, bir dizi ziyaret ve açılış gerçekleştirdiler.

 

Midyat İlçesi’ne bağlı Şenköy, Söğütlü, Gölcük, Barıştepe Mahallerine gerçekleştirdikleri ziyeretlern ardından Midyat İlçe merkezine geçen AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri beraberindeki heyetle, burada da Midyat Şoförler ve Otomobilciler Odası, Midyat Ziraat Odası ve Midyat Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlıklarını ziyaret ettiler.

 

İl Başkanı Eri, “16 yıldır ülkemizi her alanda şaha kaldıran AK Parti bundan sonra da ülkemizin ve milletimizin ‘milli iradesi’ için çalışmaya devam edecektir. 16 Nisan Referandumu’nda tarih yazan milletimiz, devamında 24 Haziran’da da göstereceği büyük destekle ülkemizin asıl şahlanışına zemin  hazırlayacaktır. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın destek ve hayır dualarını alıyoruz. Bunun yanında yapılan yatırımların heba olmaması için, huzurun ve refahın artması için çok çalışmamız gerektiği hususunda telkinlerini de alıyoruz ve büyük bir saygıyla inşallah elimizden gelen her şeyi yapacağımızın sözünü veriyoruz.

 

ÇAVUŞLU VE SÖĞÜTLÜ MAHALLELERİNDE SKM AÇILIŞI

 

Çavuşlu ve Söğütlü Mahallelerinde SKM açılşı gerçekleştiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Çavuşlu ve Söğütlü’lü vatandaşlarımız tarafını haktan, hukuktan ve huzurdan yana kullanmış bir kere. Büyük bir katılım eşliğinde açılışlarını gerçekleştirdiğimiz SKM açılışlarımız mahallelerimize hayırlı olsun. Mardin İl genelinde 30’a yakın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdik. Diğer beldelerde de açacağımız SKM lerle bu sayı artarak devam edecektir.

 

İl Başkanı Eri, “ İnşallah 24 Haziran’da en büyük desteği bu iki mahallemizden alacağız. Sizlerin bu azimli ve kararlı duruşu sayesinde bizleri hiçbir odak yıkamayacaktır. İçerde ve dışarda ülkemizin başına türlü türlü tuzaklar hazırlayanlar boşuna uğraşıyor. Çünkü görüyorum ki bu inanılmaz duruşunuza çaresiz kalacaklardır.En büyük amacımız 16 Nisan’daki gibi birlik ve bütünlük içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yer alarak kendisine ve AK Parti’ye oymuzu kullanmak olacaktır”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04