BAŞKAN NİHAT ERİ İLK İLÇE ZİYARETİNİ ÖMERLİ İLÇESİNE GERÇEKLEŞTİRDİ

Ak Parti Mardin İl Başkanlığına atanmasının ardından salı Günü Mardin`e gelerek göreve başlayan Ak Parti Mardin il Başkanı Nihat Eri,ilk ilçe ziyaretini Ömerli ilçesine gerçekleştirdi.

Mardin 29.12.2017 19:53:13 0
BAŞKAN NİHAT ERİ İLK İLÇE ZİYARETİNİ ÖMERLİ İLÇESİNE GERÇEKLEŞTİRDİ

Ak Parti Mardin İl Başkanlığına atanmasının ardından salı Günü Mardin'e gelerek göreve başlayan Ak Parti Mardin il Başkanı Nihat Eri,ilk ilçe ziyaretini Ömerli ilçesine gerçekleştirdi.

 

Başkan Mehmet Zeki İpekşen ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan İl Başkanı Nihet Eri ve Partililer,daha sonta ilçe başkanlığına geçti.AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Zeki İpekşen  ve partililerle bir araya gelen Eri il başkanlığına atandıktan sonra Ömerli ilçesine  ilk ziyaretini gerçekleştirdiği belirti. 

 

Ak Parti Ömerli ilçe başkanı Mehmet Zeki İpekşen ziyertten dolayı memnuniyeti belirterekşanları söyledi:

 

''Sayın il başkanımız Nihat Eri ilk ilçe ziyaretini ilçe teşkilatımıza yaparak bizlerle bir arada oldu ,ziyaret leri için kendilerine teşekkür ediyoruz,kendilerine yeni tevdi edilen bu kutlu görevde başarılar dileyerek birlik ve beraberlikle yolumuza ve dava mıza hizmetedeceğimizin sözünü verdik,Allah bu kutlu davada başarılarılarımızı daim etsin.''

 

Ömerli ilçemizde siz değerli partili arkadaşlarla ve siz değerli vatandaşlarımızla olmaktan son derece mutlu oldum. Hepinizin bildiği gibi Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Mardin  İl Başkanı olarak görevlendirildim. Fakat asıl başkanlık görevimiz, siz değerli partili kardeşlerimizin, delegelerimizin oyları ile kongre sonrası Allah da nasip ederse başkan olarak görevimizi layıkıyla devam ettirmeyi düşünüyoruz . Partimize ve davamıza hizmet etmek için genel merkez teşkilat başkanlığımız ile Cumhurbaşkanımız ve genel  başkanımız bizleri bu göreve layık gördü. Bizlerde halkımızın her kesimine ulaşacağız. Kutlu davamızı daha üst noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00