BAŞKAN ÖTER EMPERYALİST ABD. VE ORTAKLARI İNSANLIĞI BARIŞA HASRET BIRAKIYOR.

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu MTDF. Genel başkanı Mehmet Şerif Öter 1 Eylül Dünya barış günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mardin 1.09.2018 21:09:52 0
BAŞKAN ÖTER EMPERYALİST ABD. VE ORTAKLARI İNSANLIĞI BARIŞA HASRET BIRAKIYOR.

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu MTDF. Genel başkanı Mehmet Şerif Öter 1 Eylül Dünya barış günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Öter mesajında. “ Bu gün 1 Eylül Dünya barış günü, barış insanlığın huzur ve mutluluğu için temel hakların başında gelir.  Birleşmiş milletler 1 Eylül’ü Dünya barış günü olarak kabul etmiş. İnsanlarda bu yönde kutlama mesajları yayınlamakta ve etkinlikler yapmaktadır.  Barış insanlığın ortak değeri ve hakkıdır. Din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm Dünya insanları barış içinde kardeşçe yaşayabilmesi için herkese sorumluluk ve görev düşmektedir.

 

 Emperyalist ABD. Ve ortakları ülkeleri yok edip, ganimeti halkalarına sunuyor.

 

Öter “ Başını ABD’nin çektiği emperyalist ülkeler başta İslam coğrafyası olan Ortadoğu ve Dünyanın herhangi bir yerinde bulunan güçsüz,zayıf  ülkeleri karıştırarak çatışma ve iç savaş çıkartarak, silahlarını satmak suretiyle harabeye çevirdiği bu ülkelerin zengin petrol ve maden kaynaklarını acımasızca gasp eden ABD. Ve emperyalist ortakları İnsanların gözünün içine baka baka utanmadan demokrasi, insan hakları ve barıştan söz ediyor.  Bu gün bölgemizde yaşanan tüm acıların, yıkımların ve akan kanın baş sorumlusu emperyalist ABD’dir.                                     New York kentinde merkezi bulunan Birleşmiş milletler 1 Eylül’ü Dünya barış günü ilan etmiş. Aynı birleşmiş milletler Terör devleti Siyonist İsrail hakkında defalarca alınan kararlardan hiç birini uygulayamadı. Çünkü Birleşmiş milletler teşkilatının ev sahibi, patron ABD. ne derse odur.  Tarafsızlığı açıkça tartışılır hale gelmiş bu teşkilatın ilan ettiği barış günü etkili ve inandırıcı olabilmesi için kandan beslenen emperyalist ABD’den ana karargâhını başka ülkeye taşımalı. Zira İnsanlığı barışa hasret bırakan ABD. Ve işbirlikçi emperyalist ortaklarıdır.  “Dedi

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90