BAŞKAN ÖTER;??KAPIMIZI HERKESE AÇIK TUTTUK??

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter 24 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada Hububat merkezi?nin kardeşlik ve demokrasi dergâhı gibi hoşgörü ve kabullenme ilkelerine bağlı olduğunu söyledi.

Mardin 23.06.2018 18:56:08 0
BAŞKAN ÖTER;??KAPIMIZI HERKESE AÇIK TUTTUK??

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter 24 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada Hububat merkezi’nin kardeşlik ve demokrasi dergâhı gibi hoşgörü ve kabullenme ilkelerine bağlı olduğunu söyledi.

 

Seçim öncesi partilerin kendilerini ziyaret ettiğini ve tüm partileri memlekete hizmet yapmaları noktasında taleplerde bulunduğunu aktaran Başkanı Öter açıklamasında 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için artık saatler kaldığını ve memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Yapılacak olan seçimler önceki seçimlerden farklı özelliklere sahip olduğunun altını çizen Öter şunları söyledi:

 

“Her şeyden önce 25 Haziran günü yeni bir Hükümet sistemliyle Ülkemiz tanışacak. Bu seçimler Ülkemizin geleceğini ilgilendirdiği kadar Ortadoğu ülkeleri içinde çok önemlidir. Türkiye her yönüyle bölgenin süper gücüdür. Türkiye’nin istikrarı bölgenin istikrarı olduğunu unutulmamalı. Tüm yurttaşlarımızdan ricamız mutlaka sandığa gitmeleri ve oyunu kullanırken tek bir şey düşünmeli, Oda ülkenin birliği, kardeşliği, huzuru, barışı, istikrarı ve geleceğidir. Küçük ve şahsi hesaplar için duygusal davranmamalıyız,  Muhtar’a  kızıp, kendi elimizle mahallemizi ateşe vermemeliyiz.”

 

Mesleki, sosyal, kültürel ve toplumsal alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri olarak gerek Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu gerek Zahireciler derneği olarak, 12 Yıllık çalışmalarında her zaman tüm siyasi partilere karşı eşit mesafede yaklaştıklarını ifade eden Öter konuşmasını şöyle tamamladı:

 

“Bu seçim sürecinde ziyaretimize gelen AK Parti, HDP,CHP,Saadet, Hüdapar, İYİ Parti ve Bağımsız aday olmak üzere hepsine karşı aynı nezaket ve değeri saygı çerçevesinde gösterdik. Bu bizim temel demokratik anlayışımızdır. Bu anlamda açıkça ifade etmeliyim ki Zahireciler Derneği ve hububat merkezi olarak kardeşliğin ve demokrasinin dergâhı gibiyiz.  Ülkemizi Ortak değer olarak gören Kim olursa olsun her zaman kapımız ve gönlümüz sonu kadar açıktır.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 

 

 

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00