Başkan Özturan: `Gençlerimizin başarısı geleceğimiz için önemli`

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, gençlerin başarısının gelecekleri için önemli olduğunu belirtti. Özturan üniversiteye girişte önemli bir basamak olan LYS`de gençlere başarılar diledi.

8.06.2017 18:14:04 0
Başkan Özturan: `Gençlerimizin başarısı geleceğimiz için önemli`

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı  Zafer Şahin Özturan, gençlerin başarısının gelecekleri için önemli olduğunu belirtti. Özturan üniversiteye girişte önemli bir basamak olan LYS'de gençlere başarılar diledi.

 

Özturan, 10-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesi bir mesaj yayınladı.

 

Hükümetlerinin eğitim alanında Türkiye genelinde ve Mersin'de  önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Özturan, bunun eğitime verdikleri önemi göstermesi açısından önemli olduğunu söyledi.  Gençlerin eğitimi açısında iyi bir üniversite kazanmalarının önemli olduğunu anlatan Özturan şöyle devam etti:

 

Gençlerimiz yıl boyun harcadıkları emeklerinin karşılığını alacağı ana geldi. Öğrencilerimiz bir yıldır bu sınavlar için çalışıyor ter döküyor, umarım bütün öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını fazlasıyla alarak başta milletimize ve Mersinimize faydalı bireyler olma yolunda bir adım daha atarlar. LYS sınavlarına girecek öğrencilerimize başarılar diler, kendilerine yıl boyunca çalışmalarında yardımcı olan öğretmenlerini, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan anne ve babalarına teşekkür ediyorum."

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 
 

19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35