BAŞKAN ŞAHİN?DEN ENGELLİLER BULUŞMASI

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; İlçe genelinde yaşayan engellilerle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Haberleri 25.03.2016 07:25:33 0
BAŞKAN ŞAHİN?DEN ENGELLİLER BULUŞMASI

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; İlçe genelinde yaşayan engellilerle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Dua okunmasıyla başlanan yemekte hoş sohbetler yapıldı. Gülücüklerin eksik olmadığı, insanların çekinmeden en rahat halleri ile tıpkı evlerindeymiş gibi davranmaları ise aile sofrasında olduğunu htirdi.

Kendileri için özel hazırlanan bu yemekte birbirleri ile dertleşip, istek ve dileklerini özgürce Başkan’a anlatıp, böyle güzel bir düşünce ile bir ayara gelmekten, Başkanın misafirperverliğinden çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Başkan Şahin; Devletimizin engelliler için verdiği imkânlar hakkında bilgiler aktardı, misafirleriyle birebir ilgilenerek, sağlık ve genel ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı ve gerekenlerin yapılması hususunda görüşmeler yaptı. Kapımız sizlere her zaman açık olacaktır diye belirtti.

Başkan Şahin; “Bugüne kadar ailece yediğimiz en güzel yemeklerden bir tanesiydi. Biz sizlerle kocaman bir aileyiz. Allah sizlere, Ülkemize, Milletimize zarar ziyan vermesin, dirliğimiz, birliğimiz hiçbir zaman bozulmasın inşallah “ dedi. Yemeğe katılan tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde yenilen yemek bitiminde, şükür duası yapıldı. Kendileri için almış olduğu hediyeler ve bu özel gün için Başkan Gazi Şahin’e teşekkür edip, mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerine döndüler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00