BAŞKAN TUNA, ANKARALILARLA BULUŞTU

Ankaralılardan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna?ya destek? Ankaralılar Sincan?a çıkarma yaptı. Sincan Kültür Evindeki istişare toplantısına katılan Ankaralılar, Sincan?ın son 5 yılda çehresinin değiştiğini belirtti.

6.06.2015 17:48:46 0
BAŞKAN TUNA, ANKARALILARLA BULUŞTU

Ankaralılardan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya destek… Ankaralılar Sincan’a çıkarma yaptı. Sincan Kültür Evindeki istişare toplantısına katılan Ankaralılar, Sincan’ın son 5 yılda çehresinin değiştiğini belirtti. Çevre ilçelerden gelen Ankaralılara seğmenler de eşlik etti. Ankaralılar, Ankara kültürünün gelecek nesillere devredilmesine sağladığı katkılar için Başkan Tuna’ya teşekkür etti.

Ankaralılar, Sincan Kültür Evinde buluştu. Sincan çevresindeki Ankaralıların bir araya geldiği Ankaralılar Gecesine, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da katıldı. Ankaralılarla bir araya gelen Başkan Tuna, Sincan’daki gelişmeleri konuştu. Sincan’ın gelişimi ve ilerlemesi için istişarelerde bulunan Başkan Tuna, “Sincan’ı 500 bin nüfusumuzla el ele yönetiyoruz.” dedi.

İstişare toplantısına; Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ak Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayhan Yılmaz, Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç ve yüzlerce Ankaralı katıldı.

HUZURLU BİR KENT

81 vilayetten vatandaşın bir arada yaşadığı Sincan’ın huzurlu bir kent olduğunun altını çizen Başkan Tuna, “Sincan’ımız emniyetin verilerine göre Ankara da nüfus oranına göre sorunların en az yaşandığı ilçelerin başında geliyor. Bu sebeple de Sincan’ımız yoğun bir göç alıyor ve nüfusumuz her geçen gün artıyor. Sincan, Anadolumuzun küçük bir modeli, huzurlu bir kent.” dedi.

DEVLET HASTANESİ GELİYOR

Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç ile birlikte Sincan'a yapılacak 480 yataklı yeni devlet hastanesini yerinde incelediklerini belirten Başkan Tuna, “Sincan’da mevcut olan iki devlet hastanesinin yanı sıra Sağlık Bakanlığı’nın Ayaş yolu üzerine 160 bin m2’lik alana yapacağı yepyeni hastane aynı zamanda Ayaş, Güdül, Beypazarı ve Nallıhan’a da hitap edecek. Devlet hastanemizin Temmuz ayında projesi tamamlanacak. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’na ve ekibine de gayretli çalışmaları için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

SEĞMELER SAHNEDE

Başkan Tuna, Sincan’ı hep birlikte tek yürek olarak yönettiklerini söyledi. Vatandaşın her sorunu ile yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Tuna; “Bizim kapımız herkese açık… Belediyeler dert kapısıdır. Vatandaş derdini anlatmak için tabi ki bizlere gelecek. Bizde elimizden gelen her yardımı yapmakla mükellefiz. Vatandaşın her sıkıntısını takip etmek ve sonuçlandırmak için gayret ediyoruz.” dedi.

Ankara’nın simgesi seğmenlerinde renk kattığı programda Ankara kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmaların süreceğinin altı çizildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04