BAŞKAN TUNA, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA EL ELE

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Sürekli İstişare? diyor ve çalışmalarını istişarelerle yönlendiriyor.

28.05.2015 12:04:08 0
BAŞKAN TUNA, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA EL ELE

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Sürekli İstişare” diyor ve çalışmalarını istişarelerle yönlendiriyor. Vatandaşla her fırsatta bir araya gelerek vatandaşın takdirini toplayan Başkan Tuna, Sincan Kültür Evinde sivil toplum kuruluşları ile buluştu. Derneklerden tam not alan Başkan Tuna, “Birlikte daha güçlüyüz.” mesajı verdi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, istişare toplantılarına devam ediyor. Özürlüler ve Aileleri, Enerji Bir-sen ve İmam Hatipliler ile Sincan Kültür Evinde bir araya gelen Başkan Tuna, Sincan’a yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı. Sivil toplum kuruluşlarından tam destek alan Başkan Tuna, “İlçemizin gelişim için sadece 'ben' değil 'biz' el ele vererek çalışıyoruz. Desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm Bakanlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, muhtarlarımıza ve halkımıza çok teşekkür ederim. Biz el ele verdiğimiz için çok güçlüyüz.” dedi.

“EL ELE ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Tuna, Sincan’ı hep birlikte tek yürek olarak yönettiklerini söyledi. Vatandaşın her sorunu ile yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Tuna; “Bizim kapımız herkese açık… Belediyeler dert kapısıdır. Vatandaş derdini anlatmak için tabi ki bizlere gelecek. Bizde elimizden gelen her yardımı yapmakla mükellefiz. Vatandaşın her sıkıntısını takip etmek ve sonuçlandırmak için gayret ediyoruz.” dedi.

TUNA’YA TAM DESTEK

Devletin desteğinin Mustafa Tuna ile birlikte Sincan’da hissedilmeye başlandığını belirten Enerji Bir Sen 3 nolu Şube Başkanı İbrahim Ocak, “Mustafa Bey, 5 senedir ilçemize hizmet veriyor. Sağ olsun aktif olarak çalışıyor. Mustafa Beyle birlikte devletin desteğini Sincan’da hissettik. Büyük devlet projeleri başladı. Ankara Çayı ıslah edildi, silolar kaldırıldı, yollar yapıldı, parklar yapıldı, Kentsel Yenileme başladı. Bunlar hep devletimizin desteği ile yapıldı. Pek çok Belediye Başkanının randevu bile alamadığı kapılarda Mustafa Bey işini halledip geliyor. Bu da Sincan’a artı olarak dönüyor. Çok memnunuz.” dedi.

Başkan Tuna’ya destek veren bir diğer sivil toplum kuruluşu ise Tüm Özürlü ve Aileleri Derneği’ydi. TÜMÖZDER Başkanı Mehmet Ali Bakici; “Sayın Başkanımı çok severim. Odasına gidip şöyle bir kucakladığımda Belediye Başkanını kucaklar gibi değil de bir ağabeyi kucaklar gibi samimi bulurum. Ne zaman istesek derneğimize gelmiştir ne zaman yanına gitmek istesek kapısını açmıştır ve ne zaman neyi talep etsek kanuna ve akla mantığa uygunsa hayır dememiştir.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00