BAŞKAN TÜREL ALANYASPOR`A VERDİĞİ OTOBÜS SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor?a daha önce verdiği otobüs sözünü yerine getirdi. Başkan Türel, Alanyaspor?a dünyanın sayılı kamp merkezlerinden birini kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Türel, Alanyaspor taraftarına d

12.12.2016 13:06:17 0
BAŞKAN TÜREL ALANYASPOR`A VERDİĞİ OTOBÜS SÖZÜNÜ  YERİNE GETİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor’a daha önce verdiği otobüs sözünü yerine getirdi. Başkan Türel, Alanyaspor’a dünyanın sayılı kamp merkezlerinden birini kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Türel, Alanyaspor taraftarına da seslenerek “Tribünleri doldurun takımınıza sahip çıkın” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a tahsis edilen takım otobüsü için Alanyaspor Zimbitlik Tesisleri’nde tören düzenlendi. Törene, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Alanyaspor taraftarları katıldı. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu konuşmasında, “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, her zaman yanımızda oldu. Bugüne kadar ne talep ettiysek ikiletmedi; anında yaptı. Kendisine otobüs ve kamp merkezi için çok teşekkür ediyoruz “ dedi.


ANAHTAR VE RUHSATI TESLİM ETTİ


Törende konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “ Gerek Antalyaspor’u gerekse Alanyaspor’u birbirinden ayırt etmiyoruz. Antalyaspor’a dünyanın en iyi kamp merkezini yaptık. Ufak işleri kaldı, kısa sürede hizmete açacağız. Şimdi de Alanyaspor’a dünyanın sayılı kamp merkezlerinden birini kazandırmak için çalışıyoruz. Kestel’de mera olan bir arazide karar kıldık. Bunun resmi süreci için çok çalıştık. Alan, mera olmaktan çıkarıldı. Milli Emlak’a geçti. Şimdi de Spor Bakanlığı’na geçti. Önümüzdeki günlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanyaspor ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri bir araya gelerek üçlü bir protokolü imzalayarak yeri Alanyaspor’a tahsis edeceğiz. Bu arada alan projelerini yaptık. Uygulama projeleri üzerinde çalışıyoruz. 2017’de ihaleye çıkacağız ve en kısa sürede bu güzel kamp merkezini Alanyaspor’a kazandıracağız.  Öte yandan, daha önce söz verdiğimiz takım otobüsünü de bugün Alanyaspor’a tahsis ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Alanyaspor’a elimizden gelen desteği yapacağız. Ancak benim Alanyaspor taraftarından bir isteğim var. Tribünleri yeterince doldurmuyorsunuz.  Bu bizi üzüyor. Takımınıza her daim sahip çıkın” dedi. Konuşmaların ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni otobüsün ruhsatını ve anahtarını Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00