BAŞKAN TUTAŞI ;`ORTAK AKIL İLE SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ`

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ve belediye yöneticileri halkın içinde oluyor ve sorunları bizzat dinleyerek yol haritası çiziyor. Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Tarihi Mardin?de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Mardin 11.10.2019 11:10:12 0
BAŞKAN TUTAŞI  ;`ORTAK AKIL İLE SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ`

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ve belediye yöneticileri  halkın içinde oluyor ve sorunları bizzat dinleyerek yol haritası çiziyor. Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Tarihi Mardin’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

 

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçenin sorunlarını yaşayanları ile birlikte çözdüklerini ve bunun için sürekli halkın içinde olduklarını söyledi.


Artuklu Belediyesi yaşanabilir bir ilçe hedefiyle durmadan çalışıyor. İlçenin dört bir yanında çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Öte yandan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ve belediye yöneticileri de halkın içinde oluyor ve sorunları bizzat dinleyerek yol haritası çiziyor. Bu bağlamda Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Tarihi Mardin’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Burada vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Tutaşı, Artuklu halkının beklentilerini ve sıkıntılarını da not aldı ve çözüm için gerekenleri yapacağını belirtti. 


Konu hakkında açıklama yapan Başkan Tutaşı, “Hemşehrilerimizle sürekli bir araya geliyor, ilçemizin sorunlarını onlardan dinliyoruz” diye konuştu. Bu nedenle vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı sergilediklerini aktaran Tutaşı, “Belediyemiz 6 ay içinde çok önemli işlere imza attı. Yetkimiz alanında olan ve vatandaşlarımızın sıkıntı olarak gördüğü tüm sorunları çözmek adına başarılı bir yönetim sergiledik. Başta yollarımız olmak üzere her alanda sahada yer aldık. Tüm belediye işlerini yaparken de vatandaşlarımızı dikkate alan bir yapıda olduk. Her platformda onları dinledik ve sorunları bu şekilde yok ettik” dedi.

 

Son olarak Tarihi Mardin’de yine Artuklu halkı ile bir araya geldiklerine işaret eden Tutaşı, “İşlerimizin sürekli takibini yapıyor bu sayede en güzel çalışmalara ulaşıyoruz. Gittiğimiz yerlerde ise hemşehrilerimiz sorunlarını aktarıyor. Biz de hemen çözüm yollarına başvuruyoruz. Öte yandan sosyal medya ile de vatandaşlarımızın isteklerine cevap veriyoruz. Sıklıkla hemşehrilerimizi işyerlerinde ve sokaklarda da ziyaret ediyoruz. Son olarak Tarihi Mardin’de vatandaşlarımız ile hasbihal ederek beklentilerini öğrendik. Ortak akıl ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00