Başkan Tutaşı, ?Evlatlarımız daha iyi şartlarda eğitim yuvalarına gitsin diye çaba veriyoruz?
Artuklu Belediyesi yaşanılabilir bir Artuklu hedefiyle durmadan çalışıyor. Tüm birimleriyle sahada olan ve mahallelerde çalışmalarına hız veren Belediye, vatandaşların takdirini topluyor.
Artuklu Belediyesi yaşanılabilir bir Artuklu hedefiyle durmadan çalışıyor. Tüm birimleriyle sahada olan ve mahallelerde çalışmalarına hız veren Belediye, vatandaşların takdirini topluyor. Sadece 4 ayda 80 bin metrekare yol rakamına ulaşan ve kırsal mahallelerde de yol çalışmalarına yakında başlayacak olan Belediye, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilerin okullarına daha iti şartlarda gidebilmesi için de yol çalışmaları yapıyor.
Eğitim ve Öğretim Yılı Öncesi Okulların Yolları Yenileniyor
Başkan Tutaşı, “Evlatlarımız daha iyi şartlarda eğitim yuvalarına gitsin diye çaba veriyoruz”
Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçede her bölgede çalışmaların yoğun bir şekilde gittiğini dile getirirken, “Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde de evlatlarımızın daha sağlıklı yollarda okullara ulaşması için eğitim kurumları çevrelerinde çalışmalara ağırlık verdik” ifadesini kullandı.
Artuklu Belediyesi yaşanılabilir bir Artuklu hedefiyle durmadan çalışıyor. Tüm birimleriyle sahada olan ve mahallelerde çalışmalarına hız veren Belediye, vatandaşların takdirini topluyor. Sadece 4 ayda 80 bin metrekare yol rakamına ulaşan ve kırsal mahallelerde de yol çalışmalarına yakında başlayacak olan Belediye, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilerin okullarına daha iti şartlarda gidebilmesi için de yol çalışmaları yapıyor.
Yolları sorunlu olan okullarımızın yollarını yeniliyoruz
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Çocuklarımızın eğitim yuvalarına giderken daha iyi şartlarda ulaşması için çaba veriyoruz” dedi. Tutaşı şunları kaydetti: “Görevde bulunduğumuz kısa zaman diliminde tabiri caizse hiç durmadık. Sürekli vatandaşlarımızın içinde olduk ve onların istediği Artuklu için hep sahada olduk. İlçemizin önceliklerini bu sayede belirleyerek yol haritası çizdik. Kurumumuz görev yetki alanında olan sorunlar için de hemen harekete geçtik. Öncelikle yol ile ilgili şikayetleri bitirmek için ekiplerimizle sahaya indik. Kısa zamanda rekor denilebilecek rakamlara ulaştık. Şimdi ise eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce birçok okulumuzun etrafında yol çalışmalarımız sürüyor. Evlatlarımızın daha iyi şartlarda okullarına gitmeleri düşüncesiyle okullara giden yollarda önemli çalışmalar yapıyoruz. Eğitim ve öğretim yılı başlamadan çalışmalarımızı bitireceğiz”
Tüm ilçemizin yollarının sorununu bitireceğiz
Tüm mahallelerde çalışmaların aynı hassasiyetle yapılacağını müjdeleyen Başkan Tutaşı, “Biz yollar ile ilgili hassasiyetimizi koruyarak ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu aşamada hemşehrilerimizden sabır bekliyoruz. Bütün aksaklıkları biliyor ve plan dahilinde çalışmalarımıza hayat veriyoruz. Belediyemiz vatandaşlarımızın beklentilerine cevap veren bir yapıda çalışmalarına hayat vermeye devam edecek”
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
Anahtar Kelimeler:
Başkan
Tutaşı
?Evlatlarımız
daha
iyi
şartlarda
eğitim
yuvalarına
gitsin
diye
çaba
veriyoruz?
10.4° / 6.5°
İLGİLİ HABERLER
-
1
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
2
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
3
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
4
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
5
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
6
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
7
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
8
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
9
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
10
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
11
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,32% 0,21
-
GRAM ALTIN
6333,23% 1,40
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00



