BAŞKAN UNAT MEMUR-SEN ÜST KURUL DELEGELİĞİNE SEÇİLDİ

Memur-Sen Konfederasyonunda yapılacak olan Olağan Seçim Kurulu için Büro Memur-Sen Üst Kurul Delege seçimi Büro Memur-Sen Genel Merkezinde gerçekleştirildi.Yapılan seçmler sonunda Büro MemurSen Mardin şube Başkanı Ümit Unat Memur Sen Üst kurul delegeliğ

15.09.2018 22:11:31 0
BAŞKAN UNAT MEMUR-SEN ÜST KURUL DELEGELİĞİNE SEÇİLDİ

Memur-Sen Konfederasyonunda yapılacak olan Olağan Seçim Kurulu için Büro Memur-Sen Üst Kurul Delege seçimi Büro Memur-Sen Genel Merkezinde gerçekleştirildi.Yapılan seçmler sonunda Büro MemurSen Mardin şube  Başkanı Ümit Unat  Memur Sen Üst kurul delegeliğine seçildi..

 Otomatik alternatif metin yok.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan üst kurul delege seçimi Divan Başkanlığı’nın seçilmesi ile devam etti.

 

 Yahya Gökcür, Mehmet Akdeniz, Vedat Akıllı, Fatih Dinçer’in de yer aldığı Divan Kurulu’na Hacı Ahmet Curabaz başkanlık etti.

 

Delege seçimlerinden önce açılış konuşması yapan Büro Memur Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz Memur-Sen ailesinin ülkemiz için önemine değinerek “Bizim hesaplarımız hiçbir zaman bireye indirgenecek kadar küçük olmamıştır. Bizim yaptığımız hesapta özelde; kamu çalışanlarının,  genelde; ülkemizin refah ve geleceği öncelikli olmuştur. Kimse küçük hesaplar peşine takılıp dalalete kapılmasın. Memur-Sen ailesi birlik ve dirlik içinde yapmış olduğu seçimlerle kendisini ispatlamış ve ülkesi için çabalayan, kamu çalışanları için ter döken bir sendikanın genel adıdır.”dedi.

 

Seçimler büyük bir özveri ve hoşgörü içerisinde tamamlandı. Seçilen 29 Üst Kurul Delegesinden biri olan  Büro Memur-Sen   Mardin şube başkanı Ümit Unat,seçimlerin ardından Mardin'e döndü.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00