BAŞKAN UYSAL: ?YENİ DÖNEMDE DE İSTANBUL?A KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ?

Belediye Haberleri 12.03.2019 13:22:07 0
BAŞKAN UYSAL: ?YENİ DÖNEMDE DE İSTANBUL?A KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Meclis Üyeleri için düzenlenen ?2014-2019 Dönem Sonu Programı?nda üyelere teşekkür etti ve plaket takdim etti. Başkan Uysal, ?Bugün beş yıllık meclis çalışmasının son toplantısını yaptık. Bu beş yıllık dönemin üç buçuk yılını ben de meclis üyesi olarak, geri kalan bir buçuk yılını meclis üyelerimizin seçimiyle belediye başkanı olarak tamamladım. Bu çalışma dönemi için hepinize teşekkür ediyorum? dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 2014-2019 dönemi son oturumu öncesi son parti grup toplantıları gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti grup toplantısına katılarak, grup başkanına ve üyelere destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Grup toplantıları sonrası İBB Meclisi 2014-2019 Dönemi son oturumu düzenlendi. Son oturumda AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Lütfi Arı ile CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever veda konuşması gerçekleştirdi.
İBB Meclisi’nin son oturumunun tamamlanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde İBB Meclis Üyeleri için “2014-2019 Dönem Sonu Programı” düzenlendi. İBB Başkanlık Binası etkinlik salonunda düzenlenen programa AK Parti, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve bağımsız İBB Meclis Üyeleri katıldı.

UYSAL: “BİRLİKTE İSTANBUL’UN HİZMETİNDE BULUNDUK”
Başkan Mevlüt Uysal, Meclis Üyelerine tek tek plaket takdiminde bulundu. Programda bir konuşma yapan Başkan Uysal, “Bugün beş yıllık meclis çalışmasının son toplantısını yaptık. Bu beş yıllık dönemin üç buçuk yılını ben de meclis üyesi olarak, geri kalan bir buçuk yılını meclis üyelerimizin seçimiyle belediye başkanı olarak tamamladım. Beş yıl boyunca beraber çalıştık. Bu dönem içerisinde İstanbul’un hizmetinde bulunduk. Bir hatıra olarak kalsın diye kendilerine plaketler hazırladık” diye konuştu.

“Beş yıllık süre içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin zor süreçlerden geçtiğini ifade eden Başkan Uysal, “Bu süre içerisinde Türkiye’de olduğu gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde de olağanüstü dönemler yaşandı. 15 Temmuz’un birebir hissedildiği kuruluşlardan birisi oldu. Dolayısıyla zor bir dönem oldu. Ama bu dönem tamamlandı. Bu çalışma dönemi için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Uysal yeni dönemde İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceklerini kaydederek, “Yeni dönemde, Büyükşehirde çalıştığımız bu tecrübeyle inşallah İstanbul’a görevimiz her ne olursa olsun katkımız devam edecek. Bu çalışma döneminin başarılı geçtiğini düşünüyorum. Yeni gelecek arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00