BAŞKAN YARKA ŞIRNAKLILARA VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRMEK İÇİN KOLLARI SIVADI

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet YARKA, Ankara dönüşü ayağının tozu ile Şırnak için hayati önem arz eden şehrin Kuzey-Güney ve Doğu-Batı yönünde genişletilmesi imar projesi için, proje uygulama alanlarında incelemelerde bulundu.

Güneydoğu Bölge Haberleri 3.05.2019 15:59:02 0
BAŞKAN YARKA ŞIRNAKLILARA VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRMEK İÇİN KOLLARI SIVADI

Şırnak Belediye Başkanı  Mehmet YARKA, Ankara dönüşü ayağının tozu ile Şırnak için hayati önem arz eden şehrin Kuzey-Güney ve Doğu-Batı yönünde genişletilmesi imar projesi için, proje uygulama alanlarında incelemelerde bulundu. 

 

Çağdaş şehirleşme anlayışına uygun olarak sadece fiziki görünüme bağlı kalmayarak, şehrin daha modern ve yaşanabilir bir kimliğe kavuşturulması yönünde yoğun bir çalışma mesaisi başlatan Şırnak Belediye Başkanı  Mehmet YARKA, Ankara dönüşü kolları sıvayarak sahaya indi.

 

Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sayın Hidayet UYSAL ve beraberindeki uzman heyetle birlikte saha çalışmasına çıkan Şırnak Belediye Başkanı Mehmet  YARKA, şehrin dört yönden genişletilmesi için proje uygulama alanlarında incelemelerde bulundu. Uzman heyetle birlikte alanda incelemeler yapan Başkan YARKA, proje çalışmalarına ilişkin uzman heyetten bilgi aldı. 

 

Projenin hayata geçmesiyle birlikte Şırnak ilinin  modern bir görünüme kavuşacağını söyleyen Başkan Mehmet YARKA, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi şehrimizin kaderini değiştirecek olan ilk projemizin çalışmalarına başladık. Ankara’dan gelen uzman heyetimizin kontrolü ve gözetiminde saha incelemelerimizin startını bugün itibariyle verdik. Şehir genişletme imar projemizin saha çalışması tamamlandıktan sonra Allah’ın izni ile hemşerilerimin yıllardan beri özlemini çektiği modern, çağdaş ve çocuk seslerinin yankılandığı görkemli bir şehri inşa etmiş olacağız” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞIRNAK


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30