BAŞKAN YOMAK`TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Halil YOMAK,24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak Tüm Öğretmenlerin ``Öğretmenler Günü``nü kutladı.

Mardin 24.11.2016 12:57:31 0
BAŞKAN YOMAK`TAN  24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Halil YOMAK,24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak Tüm Öğretmenlerin ''Öğretmenler Günü''nü kutladı.

 

Başkan Yomak mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

''Biz büyük bir medeniyetin temsilcileriyiz. İlk nazil olan ayeti kerime "Oku" diye başlamaktadır. Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretene 40 yıl köle olurum" sözü, bununla birlikte ecdadımızın alimlere ve ilim sahiplerine gösterdikleri hürmet her türlü takdirin üstündedir. 

Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Geleceğimize yön verecek olan gençlerimizin yaşamlarının en önemli kısmı, hiç kuşkusuz eğitim ve öğretim hayatlarıdır. Bu nedenledir ki; değerli öğretmenlerimiz işte tam bu noktada gençliğimizin, geleceğimizin, ülkemizin umutlarının ve ideallerinin tam ortasında yer almaktadırlar. Başımızın tacı olan öğretmenlerimiz, vatanın her karış toprağında hiçbir koşul ve zorluk tanımaksızın ifa ettikleri kutsal görevleriyle, kıymetlerini her zaman en müstesna yerde korumaktadırlar.

Türkiye'nin en ücra köşelerinde fedakarca çalışan ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin gayretleri de her tülü takdire şayandır

Mardin’de ve ülkemizin dört bir köşesinde görevlerini büyük bir gayret, aşk ve şevkle yerine getiren öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Halil YOMAK
AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı''
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
HABER:MEMET GÖKBALIK
 

31.9° / 20.1°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21