BAŞKAN YOMAK.`DAVAMIZ İÇİN CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ`

Ak Parti Mardin il Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak PKK Terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonucu dün Ak Parti 2 İlçe başkan yardımcısının şehit edilmesine tepki göstererek`` Bizleri hak davamızı anlatmaktan vazgeçiremeyeceksiniz. Dava

Mardin 2.07.2017 10:18:54 0
BAŞKAN YOMAK.`DAVAMIZ İÇİN CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ`


Ak Parti Mardin il Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak dün Diyarbakır'ın Lice ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ve AK Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’nin  PKK Terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonucu şehit edilmesine tepki göstererek'' Bizleri hak davamızı anlatmaktan vazgeçiremeyeceksiniz. Davamız için canımızı vermeye hazırız.!''Dedi.

 

AK Parti Mardin Gençlik kolları  İl Başkanı Halil Yomak , terör örgütü PKK'nın Ak Parti Lice ilçe Başkan Yardımcısı  Orhan Mercan ve AK Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’nin  yaptığı saldırıları  şiddetle  kınadı.

 

Bölücü terör örgütü PKK'nın dün Lice ve Özalp ilçelerinde gerçekleştirdiği saldırılarda sivilleri ve siyasileri hedef almaya başladığını belirten başkan Yomak  "AK Parti Lice ilçe başkan yardımcısı   Orhan Mercan ve AK Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’yi   şehit eden PKK terör örgütü,  şunu iyi bilmelidir ki; yapılan bu saldırılarla amacına asla ulaşamayacaktır. Bizler bu hainlerin yaptıklarına asla papuç bırakmayız. Bizleri ve milletimizi korkuyla sindiremeyecekler, Bizleri hak davamızı anlatmaktan vazgeçiremeyeceksiniz. Davamız için canımızı vermeye hazırız.! ''dedi.


Terör örgütü karşısında milletin diz çökmeyeceğini belirten Ak Parti Mardin il gençlik kolları  Başkanı  Halil Yomak, "Milletimiz, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin hep yanında ve arkasında olacaktır. Bizler, terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız, kutlu yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini milletimizle omuz omuza inşa edeceğiz. Terörü bir kez daha şiddetle lanetliyorum. Dün   alçakça şehit edilen  Ak Parti  Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ve AK Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’ye   ve  tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29