BAŞKAN ZORLUOĞLU, DOKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında Trabzon?da gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı?nın (DOKA) 114. Yönetim Kurulu Toplantısı?na katıldı.

Belediye Haberleri 2.05.2019 10:12:35 0
BAŞKAN ZORLUOĞLU, DOKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında Trabzon’da gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) 114. Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

 

  DOKA hizmet binasındaki toplantı açılışında konuşan Gümüşhane Valisi Taşbilek, bölgenin gelişmesine katkı sağlayacağını düşündükleri Yöresel Ürünler Sonuç Odaklı Programı ve Coğrafi İşaretli Ürünler Mali Destek Programı ile ilgili konuları görüşmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.     DOKA Yönetim Kurulu olarak bölgenin kalkınmasına yönelik çalışmaları da değerlendireceklerini ifade eden Vali Taşbilek, “Bugunkü toplantımızda ayrıca Rekabetçi Sektörler Programına ilişkin proje önerileri ve 2019 Fizibilite Desteği Programını da ele alacağız. Toplantının, bölgemizin kalkınmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

 

  Basına kapalı olarak devam eden ve son bölümdeki dilek temenni paylaşımıyla son bulan toplantıya; Başkan Zorluoğlu’nun yanı sıra, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Artvin İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman katıldı.   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, toplantının ardından yönetim kurulu üyesi vali ve belediye başkanlarını meydanda konuşlu tarihi belediye binasındaki makamında misafir ederek bir süre kendileriyle hasbihal etti.


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00