BAŞKAN ALPER TAŞDELEN TAMAMLANAN 'SAĞLIKÇILAR PARKI'NI SAADET PARTİSİ ÇANKAYA TEŞKİLATI İLE BİRLİKTE HİZMETE AÇTI

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen,Çankaya'da yapımı tamamlanan ve Çankayalılara söz verdiği yeni parklardan 3’ünü daha tamamlayarak hizmete açtı.

12.11.2020 19:43:00 0
BAŞKAN ALPER TAŞDELEN TAMAMLANAN

Çankaya Belediye Başkanı AlperTaşdelen,Çankaya'da yapımı tamamlanan ve Çankayalılara söz verdiği yeni parklardan 3’ünü  daha tamamlayarak hizmete açtı.

 

Yukarı Öveçler Mahallesine yapılan ve açılışı bugün gerçekleştirilen  Park,  Türk Tabipler Birliği’nin talebiyle Sağlıkçılar Parkı adını aldı. Pandemi sürecinde insan hayatını kurtarma görevini yerine getirirken hayatını kaybeden sağlıkçıların fedakarlığı anısına ve tüm sağlık çalışanları adına hizmete açılan park 10 bin metrekare alana  sahip.

 

Parkın açılış törenine Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanı İlhan Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri de davetli olarak katıldı.Açılış Törenine Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in yanısıra CHP Ankara Milletvekili Levent GÖK, CHP  Ankara Milletvekili  ve Parti Meclis ÜyesiGamze TAŞÇIER, Türk Tabibler Odası Başkanı Şebnem Korur FİNCANCI, Ankara  Tabibler Odası Başkanı Vedat BULUT ve CHP  Çankaya ilçe başkanı Fahri YILDIRIM da katıldı.. Protokol konuşmaları ve açılış'ın ardından güzel temennilerle program nihayete erdi.

 
Aşağı Öveçler Mahallesinde 2 bin 200 metrekare alana kurulan park ise kondisyon alanı, çocuk oyun alanı, basketbol sahası ve yeşil alanı ile dikkat çekiyor. 4 bin 614 metrekare toplam alanı bulunan Mart’ın Sonu Bahar Parkı da 3 bin 945 metrekare yeşil alanı ve 170 ağacın da bulunduğu toplam 3643 bitkisiyle göz dolduruyor. 9 bin 911 metrekare alana kurulan Sağlıkçılar Parkı’nın ise 7 bin 642 metrekare yeşil alanı bulunuyor. Ağaç, çalı grubu ve mevsimlik çiçeklerden oluşan 2898 bitkiyle süslenen park, çocuk oyun alanı ve oturma gruplarıyla hizmet vermeye başladı.

 

Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanı İlhan Kaya Parkın açılması nedeniyle yaptığı açıklamada Saadet PartisiÇankaya ilçe Teşkilat olarak,davetli olarak katıldığımız Sağlıkçılar Parkı açılışına Pandemi dolayısıyla    insan hayatını kurtarma görevini yerine getirirken hayatını kaybeden sağlıkçıların fedakarlığı anısına ve tüm sağlık çalışanları adına Sağlıkçılar Parkı adının verilmesi  bizleri de fazlasıyla mutlu etti, ''Sağlıkçılar Parkı'' Çankayalılara hayırlı,Uğurlu olsun''Dedi.


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19