Başkan Ayanoğlu ,Gazetecilere Projelerini Anlattı

Mardin Belediye Başkanı M.B eşir Ayanoğlu,Basın Mensupları ile iftar yemeğinde buluştu.Mardin`e kazandırdıkları projeleri anlatan Ayanoğlu, hazırlanan slayt gösterisi eşliğinde Mardin'de kazandırılan 17 eseri tek tek basın mensuplarıyla paylaştı.

Polisiye Haberler 4.08.2013 09:36:36 0
Başkan Ayanoğlu ,Gazetecilere Projelerini Anlattı

Mardin Belediye Başkanı M.B eşir Ayanoğlu,Basın Mensupları ile iftar yemeğinde buluştu.Mardin`e kazandırdıkları projeleri anlatan Ayanoğlu, hazırlanan slayt gösterisi eşliğinde Mardin’de kazandırılan 17 eseri tek tek basın mensuplarıyla paylaştı.

Mardin Belediye Başkanı Av.Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’de görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

 Mardin Belediyesi hizmet binası Meclis Toplantı salonunda düzenlenen İftar yemeğinde; Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık, Belediye Basın Müdürü İbrahim Meraler de hazır bulundu.

 

Yıldızlı ve şatafatlı iftar sofraları yerine belediye hizmet binasında mütevazı bir iftar sofrasında gazetecilerle bir araya geldiklerini belirten Başkan Ayanoğlu, gazetecilerle yaptığı sohbetin ardından 4 yıllık hizmet süresi içerisinde Mardin’e kazandırılan 17 kalıcı eserle ilgili slayt eşliğinde sunum yaptı.

Mardin Belediyesini eksi 36’lı bir açıdan alarak artı 36’lık bir hizmet açısına taşıdıklarını anlatan Ayanoğlu, daha önce rutin işlerini dahi yapmakta zorlanan ve adeta borç batağında yüzen Mardin Belediyesini halkın da desteği ile hedeflenen noktaya taşımanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Belediyeyi 25 yıldır birikmiş olan 30 milyon TL tutarındaki işçi alacaklarından kurtardıklarını anlatan Başkan Ayanoğlu bu konuda kendisine destek veren içişleri Bakanı Muammer Güler’in şahsında emeği geçen milletvekillerine teşekkür etti.

 

Mardin`e kazandırdıkları projeleri anlatan Ayanoğlu, hazırlanan slayt gösterisi eşliğinde Mardin’de kazandırılan 17 eseri tek tek basın mensuplarıyla paylaştı.

 

"Halka hizmet için çıktığımız bu yolda `Halkın efendisi değil, hizmetkarıyız` düsturuyla gecemizi gündüzümüze katarak gayret ettik. Mardin`e 4 yılda 40 yıllık hizmet yapmanın ve gelecek 50 yıla kadar temel sorunlarını çözmüş bir Mardin`i gelecek nesillere aktaracak olmanın gururunu taşıyoruz. Mardin`e 17 tesis kazandırdık. Bunlar, bir mesire alanı olmak üzere 7 park, otogar, evlendirme dairesi, bölgenin en modern mezbahası, Mardin`in 30 yıla kadar çöp sorununu çözecek katı atık depolama tesisi, belediye fiziki tesis alanı, futbol ve basket sahaları, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi. Eski Mardin`deki sit alanındaki 60 yaşındaki altyapı şebekesi tamamen yenilendi. Sit alanındaki sokaklar kayrak taşıyla döşendi. 70 kilometre uzunluğunda yolları parke taşıyla döşedik. Önümüzdeki dönemdeMardin`e 100 milyon TL tutarında yatırım yapacağız."

Ayanoğlu, halka daha iyi hizmet sunmak için gazeteci ve yazarlardan yapıcı eleştirilerini her zaman memnuniyetle beklediklerini kaydetti.

Bu arada, iftara katılan basın mensupları, belediyeden gazeteci ve yazarların bir araya gelebileceği bir lokal yaptırmasını talep etti. Ayanoğlu da bu konuda girişimde bulunacaklarını kaydetti.


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00