BAŞKAN AYANOĞLU`NA MUHTAR DESTEĞİ

Başkan Ayanoğlu'na Muhtarların Desteği Sürüyor

Polisiye Haberler 25.10.2013 17:54:09 0
BAŞKAN AYANOĞLU`NA MUHTAR DESTEĞİ

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na destek ziyaretinde bulunan  Mardin Artuklu Derneği Üyesi muhtarlardan sonra, Artuklu İlçesine bağlı altı mahalle muhtarı da kendi mahallelerine  yapılan hizmetlerden dolayı destek ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

13 mart, Yalım, Eminettin , Nur, Çabuk ve Kabala Bahçelievler mahellesi muhtarları Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 Görüşmeden sonra açıklama yapan 13 mart Mahalle Muhtarı Davut Doğmuşöz, yapılan yatırım ve hizmetlerle Mardin’in çok geliştiğini söyleyerek, “4 yıl içinde hiçbir mahalle ayırımı yapılmadan Mardin’in her noktasına eşit ve adil hizmet götürüldü.Mahalle sakinleri ve kendi adımıza yapılan bu hizmetler için başkanımıza teşekkür ederiz.”dedi.

 Hizmet politikalarını oluştururken Mahalleler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırmayı hedeflediklerine dikkat çeken Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Göreve geldiğimizde; altyapısı, yolu hatta içme suyu şebekesi olmayan mahallelerimiz vardı.Şükürler olsun ki bu tip sorunları kalan mahallemiz bulunmuyor.Hizmet politikamızı adalet ve eşitlik ilkesi üzerine kurduk ve öyle yürüttük” dedi.

 Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu ziyaret eden mahalle muhtarları ise şöyle; 13 mart Mahalle Muhtarı-Davut Doğmuşöz, Yalım Muhtarı-Mehmet Bakay, Eminettin Mahalle Muhtarı-Davut Alpöz, Nur Mahalle Muhtarı-Bedri Öğrendik, Çabuk Mahalle Muhtarı--Ferhan Çalhan, Kabala Bahçelievler Mahallesi Muhtarı-Ramazan Kaya


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00