BAŞKAN AYANOĞLU`NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu`ndan Bugün Gazetemizde Yer alan ve Kar Temizleme Çalışmaları ile Belediye Çalışmalarının Eleştirildiği Haberimizle İlgili olarak Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç`a Önemli açıklamalarda bulundu.

Polisiye Haberler 11.01.2014 23:19:51 0
BAŞKAN AYANOĞLU`NDAN  ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Bugün Gazetemizde Yer alan Haberimizde  Geçen Ay Mardinde meydana gelen Yoğun kar yağışı sırasında  Kar Temizleme Çalışmalarımnın geç yapıldığı  ile Belediye Çalışmalarının  savsaklamndığı yönündeki eleştirilere  ilişkin olarak Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç`a Önemli açıklamalarda bulundu.

 Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu,Telefon ile Aradığı Artuklu Haber Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç’a önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ayanoğlu, Haberde sözü Geçen ve son 46 Yılın En çok kar yağışının Yaşandığı Mardin İlinde Yoğun Kar yağışı ve imkânsızlıklara rağmen gece saat 01’lere kadar Kar Temizleme ve Yol açma çalışmalarına başkanlık ettiğini ve Mardin 1.Cadde’den 200 Kamyon Kar Toplanarak, Şehir Dışına çıkarıldığını, Ana arterlerin 2-3 Gün gibi kısa sürede açılarak, zincir takan Şehir içi Minibüs ve Şehir içi Otobüslerin çalışır Duruma getirildiğini açıkladı.

Başkan Ayanoğlu ,Belediye Hoparlörlerinden 10 Gün Boyunca  vatandaşlara Anons geçilerek, Vatandaşların Şehir içi ulaşımımda Toplu taşım araçlarını kullanmaları , ,Özel araçları ile zorunlu kalmadıkça Trafiğe çıkmamaları   yönünde uyarılarda bulunulmasına rağmen vatandaşların, Özel araçlarla Trafiğe çıktıklarını,

Sorumluluk sahibi bir siyaset adamı olarak, Belediye çalışmalarının ilk günkü azim ve Şevkle Görevini yürütmekte olduğunu belirterek,30 Mart Tarihine kadar Mardin Belediye Başkanı olduğunu belirterek, Görev verilsin, Verilmesin ben Ak Partinin bir neferi olarak Partimin  ve Mardin’in hizmetindeyim. Benim küskün olma gibi bir lüksüm asla olamaz. Ak Partinin çıkarları doğrultusunda, Parti yönetimi tarafından  bana tevdi edilecek her görevi ifa etmeye ve Partimin Seçimleri kazanması için bir nefer gibi çalışacağını belirten Başkan Ayanoğlu, Çalışmalarına sonuna kadar büyük bir azimle sürdüreceğini ifade etti.

Sorumlu Gazetecilik anlayışımız gereği, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu tarafından yapılan açıklamaları Kamuoyunun takdir ve Değerlendirmesine sunuyoruz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ÖZEL HABER

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04