Başkan Ayanoğlu`ndan ,Bakan Güler ile Bayram Mesaisi

Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu, İçişleri Bakanı Güler İle Birlikte Bayramlaşma Programlarına Katıldı

Polisiye Haberler 10.08.2013 00:07:39 0
Başkan Ayanoğlu`ndan ,Bakan Güler ile Bayram Mesaisi

Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu, İçişleri Bakanı Güler İle Birlikte Bayramlaşma Programlarına Katıldı.


Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun Ramazan Bayramı programı yoğun geçti.Başkan Ayanoğlu ilk olarak bayram namazını İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun`un kıldırdığı Fuat Yağcı Camisinde, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Vali Ahmet Cengiz ile birlikte kıldı.Başkan Ayanoğlu namaz çıkışında vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.


Daha sonra Jandarma Komutanlığı ve Mardin Devlet Hastanesini Bakan Güler ile ziyaret eden Başkan Ayanoğlu Polisevinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma törenine Diyarbakır Mardin Metropoliti Saliba Özmen, Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz ve Süryani vatandaşların da katıldı.

Başkan Ayanoğlu daha sonra Bakan Güler ile birlikte Musa Cihaner Çocuk Yetiştirme Yurdunu ziyaret edip, yurtta kalan çocukların bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdurrahim Akdağ ile birlikte, akşam saatlerinde AK Parti Mardin İl Başkanlığının bir otelde düzenlediği bayramlaşma programına katılarak partililerle bayramlaştı.


Başkan Ayanoğlu son olarak Bakan Güler ile birlikte 1993 yılında Mardin`de şehit olan Geçici Köy Korucusu Faruk Gökoğlu`nun Yenişehir Semti`ndeki ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00