BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’DEN KAHRAMAN İTFAİYECİLERE TEŞEKKÜR

Eskişehir halkının kendileriyle gurur duyduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen, itfaiye ekibine teşekkür belgeleri ile hediyelerini takdim etti.

Eskişehir 13.11.2020 10:16:00 0
BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’DEN KAHRAMAN İTFAİYECİLERE TEŞEKKÜR

Ege Denizi açıklarında yaşanan ve İzmir başta olmak üzere birçok kentte hissedilen deprem sonrası, tüm Türkiye İzmir'in yaralarını sararken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri görevlerini tamamlamalarının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldiler. Eskişehir halkının kendileriyle gurur duyduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen, itfaiye ekibine teşekkür belgeleri ile hediyelerini takdim etti.

6.8 şiddetinde gerçekleşen ve İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde ağır hasarlar oluşturan deprem sonrası Eskişehir İtfaiyesi de arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere İzmir’e gitti. Çalışmalarını tamamlayarak şehre dönen ekip, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi. Eskişehir İtfaiyesi’nin her yıl yüzlerce yangında, arama kurtarma çalışmasında başarıyla görev alarak hem insanları hem de doğayı paylaştığımız canları kurtardığını ifade eden Başkan Büyükerşen, ekibin İzmir’de de önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Büyükerşen “İzmir’de diğer Büyükşehir Belediyelerimizin ekipleri ve arama kurtarma ekipleriyle özveriyle çalıştınız. Rıza Bey Apartmanı’nda birçok canın kurtulmasında emeğiniz olduğunu biliyorum. Eskişehir’de her yıl yüzlerce yangına, arama kurtarma çalışmasına imza atan, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için binlerce kişiye eğitimler veren İtfaiye Teşkilatımız gözbebeğimizdir. Sizlerin kıymetini böylesine afetlerde çok daha iyi anlıyoruz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ayağınıza taş değmesin!” dedi.

Çalışmalar sırasında birlik ve beraberliğin önemini daha iyi anladıklarını ifade eden İzmir’e giden itfaiye ekibi, Eskişehir İtfaiyesi olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirttiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR


13.3° / 9°
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00