BAŞKAN ENEZ'DEN YENİ YIL MESAJI

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Enez "Yeni Yılın Hem Ülkemiz, Hem de Tüm Dünya İnsanları için Barışın, Sevginin ve Hoşgörünün Hâkim Olduğu Bir Yıl Olmasını Diliyorum" dedi.

Mardin 31.12.2022 11:28:00 0
BAŞKAN ENEZ

 Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Enez "Yeni Yılın Hem Ülkemiz, Hem de Tüm Dünya İnsanları için Barışın, Sevginin ve Hoşgörünün Hâkim Olduğu Bir Yıl Olmasını Diliyorum" dedi.

 

 Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin  Enez  yayınladığı yeni yıl mesajında 2023  yılının tüm Mardinlilere   sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

 

 Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin  Enez , Yeni Yıl Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, "Yeni Yılın Hem Ülkemiz, Hem de Tüm Dünya İnsanları için Barışın, Sevginin ve Hoşgörünün Hâkim Olduğu Bir Yıl Olmasını Diliyorum" dedi.

 

 Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin  Enez  yaptığı yazılı açıklamada, acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yılın geride kaldığını belirterek "Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır" dedi.

 

Başkan Enez “Yeni yılda ve daha nice yıllarda halkımızın gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak tüm Türkiye’ye ve Mardinli Hemşerilerime huzur ve güven ortamında sağlıklı ve sıhhatli yeni yıllar temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ' MESAJI
28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72