BAŞKAN ENEZ'DEN YENİYIL MESAJI

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği başkanı Fahrettin Enez ''Yeni yıl'' dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

29.12.2020 12:12:00 0
BAŞKAN ENEZ

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği başkanı  Fahrettin Enez ''Yeni yıl''  dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.Başkan Fahrettin Enez ve Başkan Yardımcısı Edip Öner yaptıkları ortak açıklamada ,2020 Yılını geride bırakırken yaşanan tüm zorlukların ,bitmesi,Sağlık,Esenlik ve Mutlu Günlere yeniden dönüşün gerçekleşmesi dileği ile Herkesin yeni yılını Kutladı.

 

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Ahmet Muratli dahil, takım elbise

Başkan Faherettin Enez Mesajında şu ifadelere yer verdi.;

 

''Zor bir 2020’yi geride bırakıyoruz. Yıl içinde hep beraber yaşadıklarımızı yazmak ve yaşanan zorlukları anlatmak istemiyorum.Kimse, yeni yılın geçen yıllardan çok daha iyi olacağından kuşku duymasın. Bilinsin ki, 2021 yeni umutları büyütecek; mutluluğu hep birlikte tadacağız. Bu inancımızla Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Yönetim Kurulu   olarak tüm Milletimize mutlu ve huzurlu bir yıl diliyoruz..

 

Kendısı Tok Komşusu Açık olan bizden değildir Hadisinden Yola çıkarak bu yıl da  Ankara da bulunan Hayır sever İş insanlarımızın  desteğiyle (özellikle isimlerini istemeyen) ve katkıları ile Dernek olarak Vesile olduğumuz Hayırsever Mardinli  İş Adamlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Dernek Yönetim kurulu arkadaşlarımızın özverili  çalışma ve gayretleryle bize düşen görev ve sorumluluğun bilinci ile  çaba sarfedıyoruz.

 

Allahım insanlığın başına müsallat olmuş Pandemi  belasından kurtulup ,yeni yılda omuz omuza saf tutuğumuz  Camilerimizde  yeniden bir araya  gelip kulluk vazifemizi  ifa edebilme umut  ve Duası ile tüm hemşehrilerimizin  yeni yılını kutluyor; 2021 yılının ülkemize ve Mardin ilimize  sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum,selam ve saygılarımızla Allaha Emanet Olun''Dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ' YENİYIL MESAJI
30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56