BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ GÜVEN TAZELEDİ

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğinin 8.Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Seçimler sonucunda Başkan Fahrettin Enez yeniden başkan seçildi.

Mardin 27.05.2023 20:37:00 0
BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ GÜVEN TAZELEDİ

Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğinin 8.Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Seçimler sonucunda Başkan Fahrettin Enez yeniden başkan seçildi.

 

Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğinin 8.Olağan Genel Kurulu 1. Toplantısını 20 Mayıs 2023  Cumartesi  günü saat  14.00 te Dernek Binasında Sümer 1 Sokak 20/10 Kuzılay/Ankara Adresinde toplandı. Toplantıda çoğunluk sağlanmadığından 2.Toplantının  27Mayıs 2023 Cumartesi günü aynı yer ve saate  yapılaması kararına istinaden Bugün Dernek Merkezinde toplanan Genel Kurulda çoğunluk sağlanması nedeniyle Divan başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Divan Başkanlığına M.ALİ Yaşar  seçildi.

 

Divan Başkanlığı seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra söz alan Dernek Başkanı Fahrettin Enez konuşmasında;“6 Şubat tarihinde yaşamış olduğumuz deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve başta bölgedeki vatandaşlarımız olmak üzere tüm milletimize kolaylıklar dilerim. Felaketten çıkarmamız gereken derslerin en başında, ürünlerin yapı güvenliği ile direkt ilişkisi olup olmamasına bakılmaksızın, kaliteli, standartlara ve mevzuatlara uygun imal edilmiş ürünler imal edilmesi, kullanılması ve uygulanmasıdır. Devlet olarak Felaketin ardından Depremzedelerin hemen yanında olarak tüm ihtiyaçlarının karşılanması için büyük çaba harcandığını ifade eden Başkan Enez, ;‘’Bizler de STK olarak elimizden gelen  yardımların  bölgeye ulaşması için büyük çaba harcadık. 'Dedi.

 

Genel kurulda Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür   Derneği’nin 20 yıllık faaliyetlerini anlatan  Başkan Fahrettin Enez, Mülkiyeti Derneğe ait Yerde Genel Kurulun Yapmanın Heyecanı  ve  Sevincini Yaşadık  diyen başkan Enez, derneğin kuruluş amacını hatırlatarak,20 yıl içinde yaptıkları ve bundan sonra yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi ve bu etkinliklerde kendisine destek olan tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Yapılan seçimler soncunda Dernek Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

 

Yönetim Kurulu Başkanlığına  Fahrettin ENEZ, Başkan  Yardımcılığına Edip ÖNER ,Genel Sekreter Hasan KELEŞOĞLU Sayman İsa TUNÇ Genel Sekreter yardımcısı Avukat M.Selam ENEZ ,Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Avukat Zekiye EKİN, Numan ERSAK, Necdet URAN, Nurettin ALTINDAĞ seçildi,.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN FAHRETTİN GÜVEN TAZELEDİ
23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00