BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ,MEHMET ALİ YAŞAR'IN İŞYERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez Dernek kurucularından Mardinli İş Adamı Mehmet Ali Yaşar'ı Çankaya Oran da bulunan işyerini ziyaret etti.

Ankara 20.12.2023 10:12:00 0
BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ,MEHMET ALİ YAŞAR

Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Dernek  Başkan Yardımcısı Edip Öner , Dernek kurucularından Mardinli İş Adamı Mehmet Ali Yaşar'ı Ankara'nın Çankaya ilçesi Oran semtinde bulunan işyerinde i ziyaret etti.

Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ile Dernek Başkan Yardımcısı Edip Öner'in   ziyareti sırasında Mehmet Ali Yaşar ve Oğlu Yusuf Yaşar tarafından karşılandı. Başkan Fahrettin Enez ve Dernek Başkan Yardımcısı  Edip Öner Dernek kurucularından olan Mehmet Ali Yaşar'a Bugüne kadar Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğine  sağladığı maddi ,manevi destek için teşekkür ederek, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mardinli Başarılı iş insanı Mehmet Ali Yaşar ile Oğlu Yusuf Yaşar da Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Başkan Yardımcısı Edip Öner'e bugüne kadar fedakarca  yaptıkları  özverili çalışmaları ve uzun bir süredir Başkan ve Başkan Yardımcısı olarak gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı her ikisine de teşekkür ederek, bir süre sohbet etti.

Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; ''Dernek Kurucularımızdan sayın Mehmet Ali Yaşar ve Oğlu Yusuf Yaşar'a işyerinde ziyaret gerçekleştirerek Dernek olarak verdikleri  Maddi, Manevi destekler için teşekkür etmek ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirmek üzere bir ziyaret gerçekleştirdim. Gösterdikleri müsafirperverlik ve ilgi için kendilerine şükranlarımı sunarım. Çok yararlı bir görüşme oldu'' İfadelerini kullandı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER_ABDULLAH ORTAÇ


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19