Başkan Mahsun Altunkaya’dan Zafer Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Başkanı Mahsum Altunkaya, Büyük Taarruzun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gündem 29.08.2021 14:26:00 0
Başkan Mahsun Altunkaya’dan Zafer Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Başkanı Mahsum Altunkaya, Büyük Taarruzun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Altunkaya,30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak milli birlik ve beraberliğin sürdürülebilmesi için milletçe kenetlenmekten başka çare olmadığını ifade etti. 

 

Başkan Mahsum Altunkaya mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku ile kutladıklarını belirterek, “30 Ağustos 1922, Birinci Dünya Savaşı sonrası yurdumuzu işgal eden emperyalist güçlere karşı girişilen kurtuluş mücadelesinin zafere giden dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında gerçekleştirilen Büyük Taarruzun zaferle sonuçlanmasının ardından yurdumuz işgalden kurtularak bağımsızlık yolunda çok önemli aşama kaydedilmiştir. 30 Ağustos, kadını-erkeği, yaşlısı-genci, köylüsü-kentlisi tüm milletimizin omuz omuza verdiği bir bağımsızlık destanıdır” dedi.

 

30 Ağustos’un, işgal altındaki bir milletin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi halinde neleri başarabileceğinin bir göstergesi olduğuna da dikkat çeken Altunkaya, mesajında şunları söyledi: “Tarihin her döneminde bağımsız ve hür yaşamış olan milletimiz, her türlü yokluğa rağmen birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek düşmanları yurdumuzdan atmayı başarmıştır. Bugün de  ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını tehlikeye atacak adımlara karşı millet olarak yine topyekûn bir şekilde hareket etmeye hazırız.  Söz konusu vatan ve bağımsızlık olduğunda milletimizin Kurtuluş Savaşında olduğu gibi yine aynı fedakârlığı göstereceğine şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku ile kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-GAZİANTEP


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29