BAŞKAN MANSUR YAVAŞ'TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ, Cumhuriyetin 102. yılı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ, Cumhuriyetin 102. yılı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı. Başkan Yavaş Mesajında şu ifadelere yer verdi;
‘’102 yıl önce, bir millet küllerinden yeniden doğarak, kendi kaderine sahip çıkma iradesini tüm dünyaya ilan etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet, yalnızca bir yönetim biçimi değil; özgürlüğün, eşitliğin, adaletin ve umutla geleceğe bakmanın adıdır.
Bizler, Cumhuriyetimizin değerlerini korumayı ve onu çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine taşımayı, çocuklarımızın yarınlarına karşı en büyük sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bugün, geçmişten aldığımız ilhamla daha adil, daha yeşil, daha yaşanabilir bir başkent inşa ederken; Cumhuriyetimizin ışığını her mahallemize, her haneye taşımaya kararlıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor; Cumhuriyetimizin 102. yılını büyük bir gurur, onur ve coşkuyla kutluyorum.''Dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
2
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
3
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
4
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
5
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
6
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
7
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
8
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
9
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
10
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
11
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



